Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan și iubitul, din ce în ce mai îndrăgostiți. S-au pozat în tribune la Wimbledon, unde Victor nu a apucat să joace deloc

Andreea Bălan și-a însoțit iubitul la turneul de tenis de la Wimbledon. Deși urma să facă pereche în competiția de dublu cu sârbul Dusan Lajovic, Victor Cornea nu a apucat să pășească oficial pe iarba londoneză, pentru că partenerul său a fost nevoit să renunțe. Din fericire, Andreea a fost lângă el și, deși nu a putut evolua la Wimbledon, a petrecut clipe de neuitat alături de iubita lui.

elena gheorghe (2)

Elena Gheorghe, în costum de baie verde neon pe ski-jet. Artista de 37 de ani, seducătoare și îndrăzneață pe litoral

Elena Gheorghe a încins atmosfera pe rețelele sociale, dar și pe litoral, după ce s-a pozat într-un costum de baie verde neon pe un ski-jet.

MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Inside

Țara în care Pink vrea să înceapă un nou capitol al vieții ei. În ultimii ani, tot mai multe vedete au ales să plece de la Hollywood

Celebra cântăreață Pink, pe numele ei real Alecia Beth Moore și soțul ei, Carey Hart, plănuiesc să se mute în Australia, potrivit unor surse.

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, secretul siluetei de invidiat. Ce dietă ține artista, la 34 de ani: „Mănânc și dulciuri sau junk food, dar mult mai rar”

Antonia reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 34 de ani. Mamă a trei copii, cântăreața își face timp atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională și are grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. 

Denver Nuggets v Los Angeles Lakers - Game Three

Adele reacționează după ce fanii au aruncat cu obiecte în mai multe artiste pe scenă: Te provoc! Îndrăznește să arunci cu ceva în mine!

Adele s-a pronunţat împotriva valului recent de persoane care aruncă cu obiecte în muzicieni pe scenă, spunându-le spectatorilor ei din Las Vegas că "v-aş omorî" dacă aţi încerca, scrie The Guardian.

iuliana beregoi

Cum s-a descurcat Iuliana Beregoi la BAC. Tânăra artistă a trebuit să-și împartă timpul între școală și concerte

Iuliana Beregoi a devenit cunoscută la o vârstă fragedă, după ce a început să posteze videoclipuri pe canalul său de Youtube unde le arăta oamenilor tot ce face. Încet, încet a început să să-și strângă o comunitate uriașă, succesul inspirând-o să se lanseze în muzică. 

trupa valahia (1)

Ce face astăzi Dorin Topală, fostul membru al trupei Valahia. A lăsat muzica în spate, dar a urcat din nou pe scenă cu Mihai Trăistariu

Nu mulți știu, dar trupa Valahia nu l-a avut în componența inițială pe Mihai Trăistariu. Formația a fost înființată în vara anului 1998, din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, care au început să cânte muzică dance. În luna noiembrie a anului aceluiași an, partea feminină a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice muzicii de operă. Atunci a intrat în scenă Mihai Trăistariu, iar în mai 1999 apărea primul album al trupei, numit chiar "Valahia". Spre sfârșitul aceluiași an, Costi Ioniță a părăsit trupa, care a continuat doar cu Dorin și Mihai, pentru încă patru ani.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!