Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

harry styles

Harry Styles, al patrulea cel mai bănos turneu din istorie. 173 de show-uri, milioane de spectatori și donații generoase din partea sa

Turneul mondial al cântăreţului Harry Styles, intitulat "Love on Tour", s-a încheiat printr-un concert susţinut săptămâna trecută în faţa unui public de 100.000 de spectatori la RCF Arena din Italia, punând capăt unei serii de 173 de spectacole ținute în doi ani.

alexia eram si mario fresh (2)

Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit șapte ani de relație. Se iubesc din adolescență, dar nu se grăbesc să se căsătorească

Mario Fresh și Alexia Eram, doi dintre cei mai în vogă tineri din peisajul monden autohton, au sărbătorit șapte ani de relație. Deși au 24, respectiv 23 de ani, aceștia au ales să-și fie aproape încă din adolescență.

Cardi B Stuns In Flowing Orange Swim Cover Up As She Performs Her Hits 2 Hrs Late As Fans Waited In 112 Degree Heat During Fight Weekend In Las Vegas

Cardi B, vizată de o anchetă după ce a aruncat cu microfonul într-un fan care a stropit-o cu o băutură pe scenă. VIDEO

Poliţia din Las Vegas a anunţat luni că a deschis o anchetă pentru agresiune, la câteva zile după lansarea unui videoclip în care apare cântăreaţa rap Cardi B aruncând microfonul într-un spectator, în timpul unui concert din Las Vegas, pe 29 iulie.

loredana groza

Loredana Groza surprinde din nou cu ținutele neobișnuite. Artista și-a etalat decolteul într-un top decorat cu o inimă gonflabilă

Loredana Groza surprinde de fiecare dată cu ținutele sale neobișnuite, însă de data aceasta fanii au rămas fără cuvinte. Atât pe contul său de Instagram, cât și pe cel de TikTok, celebra cântăreață și-a etalat silueta de invidiat fiind îmbrăcată în cele mai îndrăznețe piese vestimentare din garderoba sa. 

The Elizabeth Taylor Ball To End AIDS - Arrivals

Paris Jackson și-a arătat talentul moștenit de la tatăl său. Fiica regretatului Michael Jackson a oferit un spectacol inedit în Chicago

Paris Jackson a moșteni mai mult decât trăsăturile de la regretatul său tată. Fiica lui Michael Jackson a urcat pe scena din Chicago, unde a oferit un spectacol electric inedit. 

andreea antonescu

Andreea Antonescu, siluetă desăvârșită în costum de baie, la câteva luni de la a doua naștere: "Am 45 kg. Chiar vreau să mă îngraș"

Andreea Antonescu i-a uimit pe internauți cu pozele de pe litoral, care o arată în costum de baie. În prag de 41 de ani și după două nașteri, cântăreața arată ca la 20 de ani. Puțini ar zice că este și mama a doua fetițe, dintre care una de 12 ani, iar cealaltă născută acum șapte luni.

Ed Sheeran

Ed Sheeran, surpriză inedită pentru fani. Artistul a vândut hotdog înainte de concertul său din Chicago 

Ed Sheeran a renunțat, pentru o scurtă perioadă de timp, la statul de artist internațional și a fost surprins vânzând hot-dogi la un fast-food înainte de concertul său din Chicago. Fanii care s-au bucurat de un prânz la unul dintre cele mai renumite restaurante din oraș au avut parte de surpriza vieții lor, fiindcă nu în fiecare zi ești servit de Ed Sheeran. 

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!