Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM DANNY CHRIS - LET ME GO

Știri

Christina Aguilera

Fustă mini sau geantă? Christina Aguilera, într-o ținută care a generat întrebări printre internauți și sute de mii de like-uri

Christina Aguilera a postat pe Instagram câteva instantanee care o arată într-o ținută inspirată de stilul de la începutul anilor 2000. Într-o fustă extrem de scurtă și strălucitoare, blonda și-a etalat senzualitatea și picioarele frumoase.

Theo Rose/ Foto: Instagram

Theo Rose, dezvăluiri fără precedent de la Penitenciarul Rahova, unde a filmat pentru serial: „Erau locuri de unde se auzeau blesteme”

Theo Rose este o artistă demnă de admirația oamenilor. După ce și-a făcut un nume sonor în industria muzicală din România, proaspăta mămică a cochetat și cu actoria în serialul „Clanul”. Chiar dacă a avut o pauză de câteva luni după ce l-a născut pe Sasha, băiatul ei și al lui Anghel Damian, cântăreața s-a întors pe platourile de filmare și a povestit momentele terifiante pe care le-a trăit în timpul filmărilor la Penitenciarul Rahova. 

MTV Movie and TV Awards, Arrivals, Barker Hanger, Los Angeles, California, USA - 05 Jun 2022

Jennifer Lopez, imagine de femeie fatală. A pozat în lenjerie intimă. „Nu am văzut pe nimeni care să arate așa de bine la 54 de ani!”

Jennifer Lopez continuă seria imaginilor pline de senzualitate pe rețelele sociale. La 54 de ani abia împliniți, JLo este în formă maximă și nu se ferește să arate asta.

Mad Cool 2023 festival in Madrid, Spain - 06 Jul 2023

Foste dansatoare o acuză pe Lizzo de hărţuire sexuală şi crearea unui mediu ostil de lucru

Cântăreaţa americană Lizzo a fost dată în judecată de trei dintre fostele ei dansatoare pentru "hărţuire", "discriminare" şi "agresiune", potrivit documentelor judiciare consultate marţi de AFP.

harry styles

Harry Styles, al patrulea cel mai bănos turneu din istorie. 173 de show-uri, milioane de spectatori și donații generoase din partea sa

Turneul mondial al cântăreţului Harry Styles, intitulat "Love on Tour", s-a încheiat printr-un concert susţinut săptămâna trecută în faţa unui public de 100.000 de spectatori la RCF Arena din Italia, punând capăt unei serii de 173 de spectacole ținute în doi ani.

alexia eram si mario fresh (2)

Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit șapte ani de relație. Se iubesc din adolescență, dar nu se grăbesc să se căsătorească

Mario Fresh și Alexia Eram, doi dintre cei mai în vogă tineri din peisajul monden autohton, au sărbătorit șapte ani de relație. Deși au 24, respectiv 23 de ani, aceștia au ales să-și fie aproape încă din adolescență.

Cardi B Stuns In Flowing Orange Swim Cover Up As She Performs Her Hits 2 Hrs Late As Fans Waited In 112 Degree Heat During Fight Weekend In Las Vegas

Cardi B, vizată de o anchetă după ce a aruncat cu microfonul într-un fan care a stropit-o cu o băutură pe scenă. VIDEO

Poliţia din Las Vegas a anunţat luni că a deschis o anchetă pentru agresiune, la câteva zile după lansarea unui videoclip în care apare cântăreaţa rap Cardi B aruncând microfonul într-un spectator, în timpul unui concert din Las Vegas, pe 29 iulie.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!