Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

Știri

Smaranda Știrbu

Iubita lui Selly, apariție plină de senzualitate în Ibiza. Smaranda și-a etalat silueta într-un costum de baie minuscul

Smaranda Știrbu, iubita celebrului vlogger Selly, a plecat într-o vacanță cu fetele în Ibiza. În timp ce vloggerul de succes se află în București și muncește din greu pentru a-și crește veniturile, tânăra studentă la medicină se bucură de vremea însorită de pe insula din arhipelagul Baleare. 

Dua Lipa on social media

Dua Lipa, sirenă pe plajă, într-o rochie roșie, transparentă și cu decolteu în formă de scoică

Dua Lipa este nelipsită de pe plajă zilele acestea. Starul pop pare să fie permanent în vacanță. Artista se relaxează la malul mării și și-a răsplătit fanii de pe Instagram, cu câteva imagini inedite.

andreea balan si victor cornea

Cine are grijă de fetițele Andreei Bălan cât timp ea este plecată cu Victor Cornea. Cei doi se află în Austria

Andreea Bălan a început de curând o relație cu jucătorul profesionist de tenis, Victor Cornea, iar cei doi merg des în străinătate, acolo unde sportivul are turnee. Cât timp este plecată împreună cu iubitul ei, Andreea le lasă pe fetițele ei, pe care le are din fosta căsnicie cu George Burcea, acasă, unde are un ajutor de nădejde. 

claudia iosif

Claudia, iubita lui Dorian Popa, o Barbie senzuală și voluptoasă, într-o rochie cu transparențe și decupaje

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, face furori pe Instagram cu creațiile sale vestimentare și cu felul în care arată. Bruneta în vârstă de 40 de ani este definiția unei femei fatale.

Alexandra Stan

Cum a fost surprinsă Alexandra Stan în Constanța. Artista a făcut sport în văzul tuturor

Alexandra Stan este una dintre cele mai nonconformiste artiste din România. Artista nu ia în seamă criticile primite în mediul online și face numai ceea ce consideră că o face fericită. Cântăreața are încredere în ea și nu se sfiește să se afișeze în niciun fel, nici în mediul online, nici pe stradă. 

Lourdes Leon

Nonconformista fiică a Madonnei, acoperită doar de două poșete și nimic mai mult. Lourdes Leon, imaginea unei campanii inedite de modă

Lourdes Leon calcă pe urmele celebrei ei mame, Madonna, când vine vorba de îndrăzneala cu care se afișează la evenimente și pe rețelele sociale. Model și cântăreață, tânăra de 26 ani nu refuză ședințele foto care pe alte fete le-ar scoate prea tare din zona de confort și le-ar pune în situații dificile.

Madonna on social media

Cum se simte Madonna după ce a fost la un pas de moarte. Artista și-a luat trei dintre copii și a mers la concertul lui Beyonce 

Madonna s-a recuperat extrem de repede după ce a fost la un pas de moarte. Celebra cântăreața, care a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei infecții bacterie, a fost surprinsă recent la concertul lui Beyonce, unde a fost însoțită de trei dintre copiii ei.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!