Bucuresti | 102,8FM JAY Z - EMPIRE STATE OF MIND

Știri

dorian popa

Dorian Popa, imagini rare cu fratele lui. Artistul i-a prezentat mașina de lux: „Ai lăsat-o și pe mamișor să o conducă?”

Dorian Popa a împlinit 33 de ani, iar ziua de naștere l-a prins în Germania, acolo unde este stabilit fratele lui, Ciprian, de profesie medic. Artistul a profitat de moment și a filmat un vlog, surprinzându-și fanii.

2023 Dreamland Pride at SummerStage in Central Park, featuring Paris Hilton, New York, USA - 25 June 2023

Paris Hilton, vacanță de lux pe iaht în Grecia: „Barbie în costum de baie”

Paris Hilton și-a încântat fanii cu noi imagini din vacanța pe care o petrece în Grecia. De data aceasta, vedeta americană și-a expus silueta subțire într-un costum de baie roz, făcând trimitere la filmul „Barbie”.

Bianca Rus

Bianca Rus s-a schimbat enorm în cinci ani. Hainele mulate, preferatele ei, după ce a dat jos 70 de kilograme

În trecut, Bianca Rus s-a chinuit să scape de kilogramele în plus, dar astăzi, are o siluetă de model. Solista de muzică de petrecere tocmai a împlinit 36 de ani, e în cea mai bună formă a vieții sale și a ținut să-și anunțe fanii despre viitorul ei concert într-un mod inedit.

Lidia Buble schimbare de look

Lidia Buble, atacată de o femeie în Saint-Tropez. Artista a detaliat totul: „Am rămas șocată. Boală grea gelozia!”

Necazurile par să se țină lanț de Lidia Buble în ultima perioadă, artista fiind protagonista unui moment neplăcut în timp ce se afla în vacanță, în Saint Tropez, Franța, alături de surorile ei.

Turcașiu

Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a fotografiat în costum de baie, la malul mării: „Prea multe poze dezbrăcată

Timpul pare să stea în loc pentru Anca Țurcașiu, iar dovadă este fiecare imagine pe care o postează pe rețelele sociale, aceasta etalându-și mândră silueta pe care o are.

Cardi B/ Profimedia

Cât a ajuns să coste microfonul pe care Cardi B l-a aruncat în public. Artista s-a enervat cumplit după ce a fost stropită de un fan

În urmă cu o săptămână, Cardi B a fost protagonista unui moment viral. Celebra cântăreață a aruncat cu microfonul în public, în timpul unui concert susținut în Las Vegas, după ce unul dintre fanii săi a stropit-o cu alcool. 

theo rose si anghel damian (4)

Theo Rose și Anghel Damian, născuți în zile consecutive: "Unul lângă altul în viață și în sărbătoare". Poze superbe de cuplu

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, și-au sărbătorit anul acesta, zilele de naștere cu o serie de imagini superbe, de cuplu, așa cum nu s-au mai arătat până acum. În tânăra lor familie, proaspăt formată, petrecerea aniversară ține două zile la rând, căci cântăreața și regizorul sunt născuți pe 8, respectiv 9 august.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!