Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

antonia si maya

Maya, fiica Antoniei, are deja 13 ani: "Chiar am o adolescentă?!". Solista și Alex Velea au plecat în Italia să o serbeze

Zi frumoasă și importantă pentru Antonia! Fiica ei, Maya, a împlinit 13 ani, iar ocazia nu putea rămâne nemarcată. Solista, Alex Velea și cei doi băieți ai lor, dar și mama Antoniei, Denise Iacobescu, au mers în Italia, acolo unde Maya locuiește cu tatăl ei, pentru a o sărbători pe fată.

feli donose

De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"

Feli, una dintre cele mai apreciate voci din România, e de mai bine de opt ani pe piața muzicală, dar, spune ea, o situație precum cea cu care s-a confruntat serile trecute nu a mai întâlnit. Artista și trupa ei trebuiau să urce pe scenă în comuna Deda din județul Mureș, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, spre supărarea ei și a fanilor care o așteptau.

Pink

Pink, mesaj dureros pe rețelele sociale, la doi ani de la moartea tatălui ei: „Mi-e dor de tine!”

Au trecut doi ani de când tatăl cântăreței Pink s-a stins din viață, iar artista îi duce dorul în fiecare zi, după cum a dezvăluit de curând, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

loredana groza

La ce aliment a renunțat Loredana Groza pentru a avea o siluetă de invidiat: „Sunt ca un campion mondial” 

La vârsta de 53 de ani, Loredana Groza se bucură de o stare de sănătate excelentă, iar acest lucru se datorează unei decizii radicale pe care aceasta a luat-o în trecut. Artista a renunțat la un anumit aliment și nu se abate de la rutina sa de exerciții fizice.

Florence Welch

Solista trupei Florence + the Machine a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții chirurgicale: „Mi-a salvat viața!”

Florence Welch, care a concertat luna aceasta la Bucureşti, a dezvăluit că a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă care i-a salvat viaţa, după ce a fost nevoită să anuleze spectacole, scrie The Guardian.

Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram

Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

mihai traistariu

Câți bani a strâns Mihai Trăistariu vara aceasta, din închirierea a șase garsoniere la mare: "A fost cel mai bun sezon pentru mine"

În urmă cu câțiva ani, Mihai Trăistariu a luat o decizie care începe să-și arate roadele din ce în ce mai bine de la an la an. A investit în șase garsoniere pe litoral, pe care le-a scos la închiriere turiștilor care ajung la mare. Sezonul acesta i-a mers cel mai bine din punct de vedere financiar, căci a reușit să închirieze tot până în 17 septembrie.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!