Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ALEXIA - PESTE MARI

Știri

Bebe Rexha/ Profimedia

Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

Bebe Rexha a uimit cu apariția sa la MTV Video Music Awards 2023, după ce a fost la un pas să nu se prezinte la eveniment din cauza criticilor primite în legătură cu greutatea sa.

Inna/ Foto: Instagram

Bronzată și îndrăzneață, Inna s-a jucat cu imaginația fanilor. Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale: „N-am mai văzut așa ceva”

Inna a bifat încă o apariție inedită pe rețelele de socializare. Artista în vârstă de 36 de ani s-a jucat cu imaginația fanilor săi, postând mai multe fotografii în care își etalează silueta în toată splendoarea sa. 

crbl si familia

Cât plătește anual CRBL pentru școala privată a fiicei sale: "Foarte mulți bani. Aleg să dau mai mult decât pe o mașină"

După ce anul trecut s-au întors în România, după doi ani în care au stat în Spania, CRBL și soția lui, Elena, au înscris-o pe fiica lor, Alesia, la o școală privată, aceeași la care a studiat și înainte de mutare, dar și în străinătate.

nicoleta luciu instagram

Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani. Sora vedetei a făcut publică o fotografie, iar fanii au reacționat: „Ce semănați!”

Au trecut câțiva ani de când Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor, alegând să-și dedice timpul familiei sale, fiind mama a patru copii. Acum, însă, de ziua ei, Iuliana, sora fostei asistente TV, a făcut publică o imagine rară pe rețelele sociale.

Harry Styles

Fanii lui Harry Styles, impresionați de fizicul lui lucrat, după ce l-au văzut în șort de baie. Artistul s-a răcorit într-un iaz public

A încheiat recent un turneu mondial care a ținut doi ani și a inclus 173 de spectacole, așa că Harry Styles și-a luat un timp pentru el. Recent, a fost pozat de paparazzi în timp ce se răcorea într-un iaz din cartierul londonez Hampstead.

Andreea Bălan și George Burcea/ Foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor în prima zi de școală: „Timpul trece, cu greșeli și cu lecții noi de viață”

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului și au decis să se înțeleagă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Artista în vârstă de 39 de ani și actorul în vârstă de 35 de ani au fost împreună în prima zi de școală a fiicelor lor. 

Mihai Onilă

Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani

Au trecut șapte ani de când fiica lui Mihai Onilă s-a stins din viață. Micuța avea doar zece ani și când a fost diagnosticată cu o boală în stadiu terminal, iar artistul a mărturisit că a suferit teribil și nu și-a mai dorit să trăiască.

Ultimele știri

GRAMMY Salute To Industry Icons, Los Angeles, California, USA - 03 Feb 2024

Megan Thee Stallion pozează nud pe coperta Women's Health. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!