Bucuresti | 102,8FM POST MALONE - CHEMICAL

Știri

osbourne

Kelly Osbourne afișează o siluetă tot mai subțire, după ce a a slăbit 39 de kilograme: "Nu voi minți niciodată despre asta"

Kelly Osbourne a afișat zilele acestea o siluetă și mai subțire, într-o rochie lungă, dreaptă, la nouă luni după ce a născut primul ei copil, un băiat care a primit numele Sidney. În 2020, vedeta britanică a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală prin care i-a fost micșorat stomacul.

corina bud (2)

Corina, într-o ședință foto ad-hoc făcută de iubit. Solista s-a arătat senzuală și sigură pe ea în costum de baie

Seria nesfârșită de vacanțe a Corinei Bud a fost întreruptă pentru puțin timp de lansarea celei mai noi piese ale ei, "Las-o așa", care are și un clip colorat, cu ținute extravagante și mișcări provocatoare. Rapid după lansare, solista de 43 de ani s-a întors la escapadele sale departe de casă.

Loredana Groza

Loredana Groza, abdomen de fier la 53 de ani. Artista, care e într-o formă fizică excelentă, și-a etalat silueta ca trasă prin inel

La vârsta de 53 de ani, Loredana Groza se mândrește cu o silueta demnă de un model. Cântăreața a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare, etalându-și fără rușine abdomenul plat. 

Elvis Presley

Cum ar fi arătat Elvis Presley acum, dacă ar fi trăit. Imaginile generate de inteligența artificială fac furori pe internet

Cum ar fi arătat Elvis Presley în zilele noastre, dacă ar fi trăit? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun mulți fani, dar care acum are un răspuns grație inteligenței artificiale.

Gloria Estefan

Gloria Estefan, mesaj emoționant la aniversarea a 45 de ani de căsnicie: „Am iubit fiecare moment pe care l-am petrecut împreună!”

Gloria Estefan a sărbătorit 45 de ani de căsnicie alături de soțul ei, Emilio, iar mesajul transmis pe rețelele sociale a fost, fără doar și poate, emoționant.

Olivia Rodrigo și Taylor Swift/ Foto: Instagram

Olivia Rodrigo, despre speculațiile că piesa „Vampire” este despre Taylor Swift: „Am fost foarte surprinsă”

Piesa „Vampire”, interpretată de Olivia Rodrigo, a strâns milioane de vizualizări în doar două luni de la lansare, fiind virală pe rețelele de socializare. Versurile au avut un impact puternic pentru fani, aceștia speculând că, în melodie, tânăra artistă face referire la Taylor Swift. 

Ellie White s-a căsătorit

Ellie White s-a căsătorit religios după 16 ani de relație și doi copii. Cântăreața, fericită după eveniment: „A fost ca un vis!”

Ellie White, cântăreața care a cucerit inimile românilor ca solistă a trupei DJ Project”, s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Doru Tinca. Cei doi au o relație de 16 ani și sunt părinții a doi copii.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!