Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN THE URS - TARAMUL INTERZIS

Știri

Shania Twain

A împlinit 58 de ani, arată ca o puștoaică și nu se teme să îmbătrânească. Shania Twain: „Îmi iubesc corpul mai mult ca oricând!”

A trecut puțin timp de când Shania Twain a împlinit 58 de ani, iar acum artista a vorbit, în cadrul unui interviu pentru New York Post, despre schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Cardi B Cardi B

Cardi B, mai mult descoperită decât îmbrăcată, într-o rochie din plasă, total transparentă. A petrecut până dimineața în club

După gala VMA, unde a apărut pe scenă alături de Megan Thee Stallion, Cardi B a continuat petrecerea până dimineață. La 3:30 noaptea, rapperița a fost pozată de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un hotel din New York și pleca spre o petrecere.

Britney Spears/  Profimedia

Noi dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Britney Spears. Cine este bărbatul cu care ar avea o relație după separarea de Sam Asghari

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 41 de ani, este în centrul atenției de când a anunțat separarea de Sam Asghari. Potrivit unor surse, aceasta ar avea o relație cu un fost angajat care are un trecut controversat.

Sia și Dan Bernard

Sia, despre cât de tare a afectat-o divorțul din 2016: "3 ani nu m-am dat jos din pat". Acum e din nou fericită și proaspăt căsătorită

Sia a povestit recent perioada neagră prin care a trecut în 2016, când a divorțat de primul ei soț, cineastul Erik Anders Lang. Momentele grele au inspirat-o în munca ei pentru următorul album, "Reasonable Woman".

mira

Mira, accident în Capitală cu mașina ei de lux: "Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat"

În vara anului trecut, Mira și-a făcut un mare cadou: și-a cumpărat o mașină electrică, de lux, al cărei preț depășește 70.000 de euro. Astăzi, însă, tânăra solistă a făcut accident în București. Un alt șofer a intrat în mașina ei și a avariat-o, așa că pentru ceva timp va depinde de taxiuri și prieteni, întrucât bolidul a ajuns direct la service.

andreea banica

Andreea Bănică, poze în costum de baie de acum, la 45 de ani, și de când avea 23 de ani: "Nu m-am lăsat pradă bisturiului"

Andreea Bănică este una dintre cele mai active cântărețe de pe rețelele sociale. Aceasta împarte cu admiratorii ei momente din viața de zi cu zi, de acasă, de la concerte sau din vacanțe. Vara aceasta, ca în fiecare sezon călduros, nu lipsesc nici instantaneele în costum de baie, dar cele mai recente sunt o surpriză și pentru ea, și pentru fani. Andreea le-a arătat tuturor cum arăta în costum de baie când avea 23 de ani, într-o poză de care ea nici nu mai știa, trimisă de un fan.

'Good Morning Britain' TV show, London, UK - 14 Sep 2023

Fostul soț al lui Amy Winehouse, în ziua în care artista ar fi împlinit 40 de ani: Aș face totul diferit. E devastator că nu este aici

Pe 14 septembrie, Amy Winehouse ar fi împlinit 40 de ani. Într-un interviu rar, pe care l-a acordat celor de la Good Morning Britain, fostul soț al artistei, Blake Fielder-Civil, a declarat că ar face „totul diferit” în relația lor dacă ar putea da timpul înapoi.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!