Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

Știri

Anna Lesko / Foto: Instagram

Anna Lesko, provocatoare în orice ipostază. Artista a pozat senzual în mijlocul câmpului: „Doar tu puteai să arăți bine aici”

Anna Lesko știe cum să-și pună în valoare atuurile. Artista are 44 de ani, dar arată ca o puștoaică atunci când se îmbracă în ținute sumare.

andra si sandel mihai

VIDEO Andra, emoționată să urce pe scenă cu fratele ei: "Bucuria de a cânta împreună este pur și simplu magică"

Andra vine dintr-o familie unită. Are două surori, Aura și Diana, și un frate, iar acesta din urmă, Săndel, este și el cântăreț. Cu ocazia spectacolului din cadrul turneului Tradițional, de la Sala Palatului, Andra l-a invitat pe scenă și pe fratele ei.

Mariah Carey și Nick Cannon

Nick Cannon, despre cât de mult l-a sprijinit Mariah Carey într-o perioadă neagră: "Probabil n-aș mai fi fost în viață"

Nick Cannon are numai cuvinte de laudă pentru Mariah Carey, diva cu care a fost căsătorit din 2008 până în 2016 și cu care are o pereche de gemeni.

alexandra stan

Alexandra Stan, în cea mai scurtă bluză, total transparentă, în club. La ochelarii de soare nu a renunțat

Alexandra Stan e sigură pe ea, e într-o formă fizică pe care și-a dorit-o de multă vreme, așa că nu se teme să poarte piese vestimentare pe care nu multe femei ar avea curajul să le îmbrace.

Nicole Cherry / Foto: Instagram

Nicole Cherry a urcat cu fiica ei pe scenă. Momentul adorabil cu micuța Anastasia este viral

Nicole Cherry reușește să se împărată foarte bine între carieră și viața de mămică. Artista a născut în urmă cu aproape doi ani, însă rolul de părinte nu a încurcat-o absolut deloc în viața de artist. Cântăreața în vârstă de 24 de ani a fost prezentă la concerte și a scos melodii pe bandă rulantă pentru fanii săi, iar acum, de când micuța Anastasia a crescut, Nicole este mult mai activă. 

PFW - Saint Laurent Front Row

Copiii Madonnei, Lourdes Leon și Rocco Richie, apariție rară în public. Lola, impresionantă într-o rochie mini, la brațul fratelui ei

Copiii Madonnei, Lourdes Leon și Rocco Richie, s-au bucurat de o ieșire rară împreună, în public, la unul dintre show-urile de la Săptămâna Modei de la Paris.

Hailey Bieber va dîner à l'hôtel Costes lors de la Fashion Week à Paris

Hailey Bieber, ținută nonconformistă pe străzile din Paris: doar într-un body la care a asortat un dres, pantofi cu toc și un palton

Hailey Bieber și-a arătat simțul îndrăzneț al stilului, luni, în timp ce a ieșit la cină, la restaurantul Hotel Costes din Paris, într-o ținută care a captat toată atenția trecătorilor. 

Ultimele știri

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!