Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

Gloria Estefan

Gloria Estefan, mesaj emoționant la aniversarea a 45 de ani de căsnicie: „Am iubit fiecare moment pe care l-am petrecut împreună!”

Gloria Estefan a sărbătorit 45 de ani de căsnicie alături de soțul ei, Emilio, iar mesajul transmis pe rețelele sociale a fost, fără doar și poate, emoționant.

Olivia Rodrigo și Taylor Swift/ Foto: Instagram

Olivia Rodrigo, despre speculațiile că piesa „Vampire” este despre Taylor Swift: „Am fost foarte surprinsă”

Piesa „Vampire”, interpretată de Olivia Rodrigo, a strâns milioane de vizualizări în doar două luni de la lansare, fiind virală pe rețelele de socializare. Versurile au avut un impact puternic pentru fani, aceștia speculând că, în melodie, tânăra artistă face referire la Taylor Swift. 

Ellie White s-a căsătorit

Ellie White s-a căsătorit religios după 16 ani de relație și doi copii. Cântăreața, fericită după eveniment: „A fost ca un vis!”

Ellie White, cântăreața care a cucerit inimile românilor ca solistă a trupei DJ Project”, s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Doru Tinca. Cei doi au o relație de 16 ani și sunt părinții a doi copii.

Dua Lipa

Dua Lipa, în cei mai scurți pantaloni din garderobă, în vacanță, fără pic de machiaj. E conștientă de puterea ei de seducție

Dua Lipa se distrează din plin la acest sfârșit de vară. În costum de baie, în Ibiza cu iubitul, sau în ținute transparente, care par a fi preferatele ei, cântăreața de succes nu se dă la o parte când vine vorba să-și arate trupul de model.

Madonna/ Profimedia

Madonna, mai sănătoasă ca oricând. Artista a ieșit la o plimbare cu bicicleta, la două luni după a fost internată la terapie intensivă

Starea de sănătate a Madonnei este din ce în ce mai bună, la două luni după ce a fost la un pas de moarte. Celebra artistă a fost surprinsă zilele trecute la o plimbare cu bicicleta pe străzile din New York, fiind într-o stare fizică excelentă. 

loredana groza (2)

Loredana Groza, în aceeași ținută purtată și acum 37 de ani, pe scena Festivalului Mamaia: "Nici n-am umblat la pense"

Loredana Groza a bifat un moment important în cariera ei, dar și în viața personală. Artista a fost pe scena Festivalului de la Mamaia, la 37 de ani de la momentul în care a câștigat trofeul competiției muzicale. Pe atunci avea doar 16 ani și era o adolescentă care-și căuta calea. Și în 1986, și astăzi, în 2023, a îmbrăcat aceeași ținută în culori pastelate, care i-a venit perfect și pe corpul de puștoaică, dar și acum, la vârsta de 53 de ani.

razvan gorcinski (4)

Soția lui Răzvan Gorcinski, devastată de moartea fostului toboșar de la Proconsul: "Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată"

Vestea că Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la trupa Proconsul, a murit, după o infecție generalizată în organism, a dat peste cap industria muzicală. Apropiații, dar și fanii îl plâng pe muzicianul care s-a stins prea devreme, la doar 43 de ani. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!