Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CYRIL - STUMBLININ

Știri

2023 CMT Music Awards  Arrivals

Unii o acuză că și-a „lucrat fața”, alții îi laudă genele bune. Gwen Stefani, chip fără riduri la 54 de ani, pe rețelele sociale

Gwen Stefani a împlinit 54 de ani pe 3 octombrie. Fanii i-au transmis mii de mesaje pe rețelele sociale, urându-i la mulți ani. Și dacă cei mai mulți au lăudat-o pentru cum arată, alții i-au cerut să nu mai exagereze cu intervențiile estetice.

Paris Jackson/ Profimedia

Fiica lui Michael Jackson nu-și dorește o carieră muzicală pentru bani. Cu ce avere a rămas Paris după moartea tatălui său

Paris Jackson, fiica regretatului cântăreț pop, a moștenit talentul tatălui său și are o carieră muzicală de succes la vârsta de 25 de ani. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că nu o interesează banii, ci vrea să transmită emoție prin muzica ei. 

Inna/ Foto: Instagram

Inna, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Cântăreața și-a uimit prietenii virtuali: „Ești superbă!”

Mereu o apariție de invidiat, Inna nu ratează ocazia să încerce ținute care mai de care mai inedite, dar care îi pun în evidență silueta.

Madonna arrives at JFK Airport in NYC for a flight to England

Madonna, surprinsă de paparazzi în aeroportul JFK. A făcut tot posibilul să-și ascundă fața și mâinile

Madonna s-a ascuns sub niște haine supradimensionate în încercarea de a scăpa de aparatele de fotografiat ale paparazilor în aeroportul JFK din New York, însă fără succes. Artista și-a tras inclusiv gluga peste față pentru a nu fi recunoscută. 

elena gheorghe

Elena Gheorghe, nașă superbă la cununia fratelui ei, într-o rochie roșie cu crăpătură generoasă. Și sora lor, Ana, a fost nașă

A fost un weekend plin în familia Elenei Gheorghe, căci fratele ei, Costin, s-a însurat cu aleasa lui, Maria, femeia lângă care a regăsit iubirea după divorțul de mama fiicei lui. Solista și sora ei, Ana, alături de soții lor, au fost nașii tânărului cuplu. Vedeta a strălucit în trei ținute care au pus-o în evidență: două rochii lungi și roșii și una roz, scurtă, ca a unei păpuși Barbie.

puya

Cum a reacționat Puya când un fan i-a dat 1 leu pentru o dedicație: "Mă confunzi cu lăutarii. Ai greșit concertul"

Orice artist trece prin momente neprevăzute la concerte, iar, uneori, poate fi luat prin surprindere de fani. În moduri plăcute sau neplăcute. În ultimul timp, lui Puya i se întâmplă tot felul de lucruri: o fană a urcat pe scenă fără să fie invitată, pentru a dansa, alții au aruncat cu tricouri și pantofi, dar artistul s-a supărat și pe oamenii de la pază când nu i-au lăsat pe cei din public să se distreze după bunul lor plac.

theo rose si anghel damian

Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

Theo Rose e una dintre cele mai în vogă artiste ale ultimilor ani. Are proiecte în televiziune, e cântăreață de succes, actriță, are campanii de imagine pe bandă rulantă, dar este și iubită, iar, de câteva luni, e și mamă de băiețel. Theo Rose a încheiat o relație lungă și apoi, destul de repede, l-a întâlnit pe scenaristul și regizorul Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură aparte.

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!