Bucuresti | 102,8FM SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA

Știri

Celebrity Selfies

Ariana Grande a divorțat rapid de Dalton Gomez. Ce termeni i-a impus cântăreața și câți bani îi dă fostului soț ca să țină totul secret

corina bud

Ce a făcut Corina Bud de când a dispărut din showbiz. Artista a rupt tăcerea: „Am avut alte priorități”

Corina Bud, considerată una dintre cele mai excentrice cântărețe de la noi din țară, a dispărut în lumina reflectoarelor, iar acum a dezvăluit ce a făcut în toată această perioadă.

Anna Lesko

Anna Lesko, imaginea senzualității la 44 de ani. Rochia purtată de artistă a stârnit reacții printre fani

Anna Lesko este cunoscută pentru faptul că iubește să se afișeze în ipostaze provocatoare, purtând ținute care mai de care mai îndrăznețe. Cu toate acestea, nu există dată să nu-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Delia

Delia, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă: „Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește”

Delia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, iar acum, în cadrul unui podcast, ea a vorbit despre problema cu care se confruntă de mai mult timp.

Pink

Pink, declarații neașteptate pentru Alanis Morissette: „Te iubesc atât de mult încât doare!” Imaginile cu cele două sunt virale

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, le-a oferit o surpriză de proporții fanilor care au venit la concertul ei de pe SoFi Stadium, din Inglewood, California, Statele Unite ale Americii.

Dolly Parton / Profimedia

Dolly Parton a fost certată și bătută de bunicul ei pentru felul în care se îmbrăca în copilărie: „Mă rănea atât de tare”

Dolly Parton a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent în cartea sa „Behind the Seams: My Life in Rhinestones”. Cântăreața de muzică country, în vârstă de 77 de ani, a vorbit sincer despre copilăria sa și a mărturisit că a fost agresată verbal și fizic de bunicul ei, acesta nefiind de acord cu modul în care se îmbrăca. 

slider profm general

PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august

Clasamentul celor mai citate surse media în luna august în România, realizat de compania de monitorizare mediaTRUST, arată că Digi24, DigiSport, DigiFM și PROFM dau ora exactă în materie de știri și informații de interes național.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!