Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan Tyla - WATER

Știri

narcisa-suciu11

Narcisa Suciu, mărturisiri despre soțul ei, omul pentru care s-a mutat în Finlanda: „S-a ținut de cuvânt, mi-a oferit liniște!”

Narcisa Suciu, celebra cântăreață în vârstă de 48 de ani, a surprins pe toată lumea atunci când a ales să se mute în Finlanda, țara natală a soțului ei, alături de fiica lor, însă nu regretă deloc, căci este îndrăgostită iremediabil de partenerul ei.

2nd Annual David Lynch Foundation's Change Begins Within Benefit Celebration

Ce poreclă i-a pus Katy Perry fostului ei soț, Russell Brand, după divorț. Piers Morgan a dezvăluit totul

Russell Brand se confruntă în prezent cu acuzații de viol și agresiune sexuală aduse de mai multe femei. Katy Perry, care a fost căsătorită cu celebrul comediant, nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest subiect, însă, acum, ies la iveală detalii neștiute despre căsnicia celor doi. 

2nd Annual David Lynch Foundation's Change Begins Within Benefit Celebration

„Adevărul” din seif. Un interviu vechi cu Katy Perry, despre fostul ei soț Russell Brand, acuzat de viol, e viral pe rețelele sociale

Katy Perry a fost fotografiată în public pentru prima dată de la acuzațiile de viol și agresiune sexuală aduse de mai multe femei fostului ei soț Russell Brand. Deocamdată, artista nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest subiect. Însă un interviu pe care ea l-a acordat în 2013 și în care vorbea despre Brand și mariajul lor a reapărut acum pe rețelele sociale, generând numeroase speculații.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, mai seducătoare ca niciodată. Imaginile cu actrița i-au lăsat pe fani fără cuvinte: „Ca o sirenă”

Mădălina Ghenea a fost protagonista unor imagini inedite, realizate la malul mării. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, pe care și l-a acoperit cu o rochie transparentă. 

denis the motans

Denis The Motans a devenit tată și a ținut vestea secretă până acum. Soția lui a publicat prima imagine cu fetița lor

Denis Roabeș, artistul de peste Prut devenit cunoscut sub numele The Motans, își ține viața privată bine ascunsă. Cu toate acestea, două evenimente importante s-au aflat, căsătoria cu aleasa lui și, recent, nașterea fetiței sale.

claudia pavel

Claudia Pavel, într-un costum de baie roz, de Barbie, pe o plajă din Miami. Ce o ajută să arate la fel ca înainte să devină mamă

Claudia Pavel, devenită cunoscută în peisajul muzical românesc încă de când era o adolescentă și făcea parte din trupa Candy, a continuat drumul în această industrie și după destrămarea formației, cântând solo și luându-și numele Cream. Vedeta s-a ocupat, însă, în ultimii ani mai mult de creșterea fiului său, Noah, dar nu și-a pierdut fanii fideli.

daniela gyorfi

Daniela Gyorfi a plecat supărată de la nunta grandioasă a lui Alin Oprea. De ce nu a mai apucat să cânte: "Nu mă dusesem ca mesean"

Nunta lui Alin Oprea cu aleasa lui, Medana, a fost un eveniment de amploare. Cei doi au avut peste 500 de invitați, 10 perechi de nași și mulți artiști chemați să-i încânte pe meseni. Cu toate acestea, nu țoti au plecat mulțumiți. Daniela Gyorfi s-a supărat pentru că nu a mai apucat să cânte.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!