Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SMILEY - NE VEDEM NOI

Știri

andreea balan si victor cornea (2)

Andreea Bălan, surpriză și declarație de dragoste pentru iubit: "Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc". Victor a împlinit 30 de ani

Andreea Bălan i-a făcut o surpriză pe cinste iubitului ei, de ziua lui de naștere. Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar ocazia nu putea rămâne nemarcată. Solista i-a strâns prietenii și i-a comandat un tort special, cu tematică. 

Delia și Răzvan Munteanu/ Foto: Instagram

Ce relația are mama Deliei cu soțul artistei. Gina Matache a spus totul despre Răzvan Munteanu: „Nu ne încurcăm”

Delia și Răzvan Munteanu formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Încă din 2012, atunci când și-au jurat iubire eternă în fața altarului, artista și omul de afaceri demonstrează cu fiecare apariție că sunt de nedespărțit și că se înțeleg de minune, cântăreața fiind mai mult decât fericită alături de soțul ei.

Shakira

Shakira, dans electrizant într-un body negru și cizme cu toc, în clipul noului ei single, „El Jefe”

Shakira pare că îl „înțeapă” din nou pe fostul ei iubit Gerard Piqué. Dădaca pe care acesta ar fi „concediat-o fără nicio compensație financiară” apare în videoclipul noului single al artistei columbiene, „El Jefe”.

nunta ana baniciu

Ana Baniciu, superbă în rochie de mireasă, condusă la altar de tatăl ei. Cununie religioasă pe malul lacului, petrecere cu vedete

La două săptămâni de la cununia civilă, Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut și cununia religioasă. Au ales să facă asta pe malul lacului, în ciuda vântului care a bătut cu putere, dar care nu le-a stricat nicicum dispoziția și fericirea. 

EXCLUSIVE: Paris Jackson Walks Her Doberman Koa In Los Angeles

Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe străzile din LA. Paris Jackson, în colanți, departe de look-urile de pe covorul roșu

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din Los Angeles, joi, într-o apariție rară în public a tinerei artiste. 

alex velea si antonia

Alex Velea și Antonia și-au ales deja nașii pentru nuntă. Ce spune artistul despre marele eveniment: „Vreau ca Antonia să fie relaxată”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți și se pot mândri cu familia perfectă. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum, deși artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață.

theo rose si anghel damian

Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său. Theo Rose a dezvăluit totul: „M-­a ținut de mână tot timpul”

Theo Rose a născut pe 14 iunie un băiețel, Sasha Ioan, pe care îl împarte cu Anghel Damian. Artista și-a dorit să nască natural, însă medicii i-au recomandat operația de cezariană, iar acest lucru a neliniștit-o. Cu toate acestea, nașterea a decurs foarte bine, mai ales că regizorul a asistat la acest moment important. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!