Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

Cher și fiul său Elijah Blue Allman/ Profimedia

Cher și-a răpit propriul fiu dintr-o cameră de hotel. Elijah Blue Allman încerca să se împace cu soția sa

Celebra cântăreață, Cher, a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei, Elijah Blue Allman. Artista era îngrijorată pentru fiul său în vârstă de 47 de ani, acesta confruntându-se de-a lungul timpului cu dependența de droguri. 

First look at Ariana Grande in the iconic red chair as she joins The Voice as the latest coach

Ariana Grande, în vacanță la Disney, alături de noul partener. Ea și Ethan Slater se înțeleg de minune: „Toți prietenii ei îl iubesc”

Ariana Grande a divorțat de Dalton Gomez, însă nu pierde timpul. Are o relație cu Ethan Slater, iar de curând cei doi s-au bucurat de o vacanță la Disney, alături de alți câțiva prieteni.

Lynne, mama lui Britney Spears

Mama lui Britney Spears, forțată să-și ia un job. Un apropiat a rupt tăcerea: „Întâmpină greutăți la plata facturilor!”

Lynne, mama lui Britney Spears, trece prin momente delicate. Femeia, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care a fost nevoită să-și ia un job part-time.

65th Annual Grammy Awards

Filmul-concert al lui Taylor Swift va fi lansat în aceeaşi zi în lumea întreagă: „Nu doar turneul este mondial”

Filmul-concert despre turneul de succes al vedetei pop americane Taylor Swift, care se anunţă deja un mare eveniment în cinematografele din SUA începând din 13 octombrie, va fi lansat în aceeaşi zi în lumea întreagă, au anunţat marţi reprezentanţii distribuitorului AMC şi ai artistei, citaţi de AFP.

NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat

Shakira riscă un al doilea proces în Spania pentru neplata taxelor

Shakira riscă un al doilea proces în Spania, după ce a fost acuzată că ar datora autorităţilor spaniole aproape 6,7 milioane de euro, informează DPA.

nunta alin oprea (1)

Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana și nici pe fostul coleg din Talisman, Tavi Colen: "Nu am niciun sentiment de ură"

La nunta de săptămâna trecută a lui Alin Oprea cu partenera lui, Medana, au fost câțiva mari absenți. Printre ei, cei doi copii ai cântărețului, dar și fostul lui coleg din trupa Talisman, Tavi Colen.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la 52 de ani: „Dependentă de atenție și atât!”

Dacă în urmă cu o săptămână de zile făcea furori la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, unde a purtat o rochie mini, acum Anca Țurcașiu se află într-o vacanță binemeritată și, ca de obicei, și-a răsfățat fanii din plin.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!