Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JASON DERULO - HANDS ON ME

Știri

dorian popa frate ciprian popa

Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Mama lui Dorian Popa, Luminița Popa, a făcut primele declarații după ce cântărețul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

dorian popa

Dorian Popa, oprit în trafic de poliţişti. A fost testat pozitiv la substanţe interzise 

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seară, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

2011 Billboard Music Awards - Show

Motivul pentru care Britney Spears și-a dezvăluit toate secretele în carte: „Nu mai are pe nimeni care să o ajute”

Britney Spears și-a lansat cartea de memorii, intitulată „The Woman In Me”, în care a vorbit despre toate secretele sale, de la relația cu Justin Timberlake, la tutela tatălui său și la fosta căsnicie cu Sam Asghari. Acum s-a aflat și care a fost, de fapt, motivul pentru care artista și-a dorit să dezvăluie totul. 

Kelly Osbourne celebrates her birthday at Craig's in WeHo!

Kelly Osbourne și-a etalat noua siluetă, la petrecerea de ziua ei. A slăbit aproape 40 de kg. „Am mers puțin prea departe”

Kelly Osbourne a împlinit 39 de ani. Fiica lui Ozzy a sărbătorit la Craig's, unul dintre localurile preferate de starurile de la Hollywood. Vedeta tv a afișat o siluetă foarte subțire, la o lună după ce a recunoscut că „a mers puțin prea departe”, după ce în ultimii ani a slăbit zeci de kilograme.

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei

Feli are o legătură specială cu fiica sa, Nora Luna, care are doar patru ani. Artista în vârstă de 37 de ani este o mamă dedicată și se asigură că Nora Luna crește într-un mediu plin de iubire. Cântăreața a învățat-o de la o vârstă fragedă pe micuță să se iubească pe ea însăși mai mult decât oricine. 

Omega European Masters - Previews

Ce decizie a luat Justin Timberlake după dezvăluirile explozive făcute de Britney Spears. Gestul artistului i-a surprins pe mulți fani

Justin Timberlake a luat o decizie suprinzătoare după dezvăluirile inedite făcute de Britney Spears, care a povestit, în cadrul cărții de memorii „The Woman in Me”, că a rămas însărcinată cu copilul artistului, dar el i-a cerut să renunțe la sarcină.

Katy Perry stars in the new

Katy Perry, la 39 de ani: „Am tot ce îmi doresc, sunt binecuvântată”. Paris Hilton: „Fată frumoasă, mă inspiri întotdeauna!”

Katy Perry a împlinit 39 de ani și a declarat că nu își dorește nimic pentru că simte că le are deja pe toate: un partener minunat (Orlando Bloom), pe fiica lor, Daisy Dove, o carieră de succes în muzică, iar acum propriul business, o linie de pantofi.

Ultimele știri

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!