Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Știri

Smaranda Știrbu

Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe iubita lui Selly într-o rochie provocatoare: „Fata asta parcă dădea la Medicină”

Să ai un iubit faimos nu e chiar așa de simplu pe cât ar crede lumea. Smaranda Știrbu știe cel mai bine asta, pentru că nu există zi în care să nu stârnească reacții în mediul online. 

Britney Spears

Britney Spears, despre tatăl ei: „Era rău, îmi spunea să slăbesc!” Artista susține că Jamie obișnuia să bea până când era inconștient

Relația tumultuoasă dintre Britney Spears și tatăl ei se numără printre subiectele pe care artista le-a abordat în cartea de memorii - The Woman In Me - pe care urmează să o lanseze în curând. Astfel, în cadrul acesteia, cântăreața și-a aintit că bărbatul era foarte agresiv când consuma alcool și o critica pentru felul în care arată.

britney, justin (1)

Britney Spears mărturisește că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul ei: „Mi-am petrecut o noapte cu el”

Autobiografia lui Britney Spears scoate la iveală cele mai ascunse secrete ale cântăreței. În cartea intitulată „The Woman In Me”, artista nu numai că a vorbit despre perioada în care se afla sub tutela tatălui său, ci și despre relația pe care a avut cu celebrul cântăreț Justin Timberlake. 

Celebrities at the 'Jimmy Kimmel Live!' studios

Christina Aguilera, adepta ținutelor îndrăznețe. Artista, apariție inedită într-o fustă mini și cizme mulate până la coapse

Christina Aguilera, rebela modei, este cunoscută pentru alegerile ei îndrăznețe în ceea ce privește stilul vestimentar pe și în afara covorului roșu.

dana marijuana

Dana Marijuana, despre viața în container, la mare: "Nici nu încape discuție să revin în București. Mă bucur de decizie"

Dana Coteanu, cunoscută în peisajul muzical autohton drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală acum câteva luni. Și-a luat fiica cea mică și s-a mutat alături de ea la mare, în Vama Veche. Cele două trăiesc într-un container, fetița merge la școala și, deși nu e la fel de ușor ca locuitul în confortul unei case sau al unui apartament, Dana spune că nu au de gând să se mute înapoi în Capitală.

lavinia pîrva și ștefan bănică

Lavinia, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou!”

Ștefan Bănică își sărbătorește astăzi ziua de naștere, motiv pentru care Lavinia, soția lui, a făcut public un mesaj emoționant.

Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia

Britney Spears, noi dezvăluiri despre perioada când se afla sub tutela tatălui său: „A fost moartea creativității mele”

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor despre viața sa în cartea de memorii „The Woman in Me”, care va fi lansată pe 24 octombrie. Cântăreața a vorbit din nou despre perioada când se afla sub tutela tatălui său, susținând că părinții i-au furat independența.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!