Bucuresti | 102,8FM CHARLIE PUTH - SEE YOU AGAIN

Știri

Celebrity Social Network Photos!

Selena Gomez, în cea mai îndrăzneață ținută din garderobă. Artista a confirmat recent că este o femeie singură

După o perioadă în care a fost criticată în mediul online pentru faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, Selena Gomez s-a întors la ținutele provocatoare. Artista a fost surprinsă zilele trecute în cea mai îndrăzneață piesă vestimentară din garderoba sa, la scurt timp după ce a anunțat că, în acest moment, nu se află într-o relație cu nimeni. 

Usher

Usher va face show în pauza Super Bowl 2024, în Las Vegas: "Abia aştept să prezint lumii un spectacol cum nimeni nu a mai văzut"

Rapperul american Usher, cunoscut pentru hiturile sale R&B, va fi vedeta spectacolului din pauza Super Bowl 2024, finala campionatului de fotbal american.

andreea balan si victor cornea (2)

Andreea Bălan, surpriză și declarație de dragoste pentru iubit: "Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc". Victor a împlinit 30 de ani

Andreea Bălan i-a făcut o surpriză pe cinste iubitului ei, de ziua lui de naștere. Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar ocazia nu putea rămâne nemarcată. Solista i-a strâns prietenii și i-a comandat un tort special, cu tematică. 

Delia și Răzvan Munteanu/ Foto: Instagram

Ce relația are mama Deliei cu soțul artistei. Gina Matache a spus totul despre Răzvan Munteanu: „Nu ne încurcăm”

Delia și Răzvan Munteanu formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Încă din 2012, atunci când și-au jurat iubire eternă în fața altarului, artista și omul de afaceri demonstrează cu fiecare apariție că sunt de nedespărțit și că se înțeleg de minune, cântăreața fiind mai mult decât fericită alături de soțul ei.

Shakira

Shakira, dans electrizant într-un body negru și cizme cu toc, în clipul noului ei single, „El Jefe”

Shakira pare că îl „înțeapă” din nou pe fostul ei iubit Gerard Piqué. Dădaca pe care acesta ar fi „concediat-o fără nicio compensație financiară” apare în videoclipul noului single al artistei columbiene, „El Jefe”.

nunta ana baniciu

Ana Baniciu, superbă în rochie de mireasă, condusă la altar de tatăl ei. Cununie religioasă pe malul lacului, petrecere cu vedete

La două săptămâni de la cununia civilă, Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut și cununia religioasă. Au ales să facă asta pe malul lacului, în ciuda vântului care a bătut cu putere, dar care nu le-a stricat nicicum dispoziția și fericirea. 

EXCLUSIVE: Paris Jackson Walks Her Doberman Koa In Los Angeles

Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe străzile din LA. Paris Jackson, în colanți, departe de look-urile de pe covorul roșu

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din Los Angeles, joi, într-o apariție rară în public a tinerei artiste. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!