Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

alex velea si antonia

Alex Velea și Antonia și-au ales deja nașii pentru nuntă. Ce spune artistul despre marele eveniment: „Vreau ca Antonia să fie relaxată”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți și se pot mândri cu familia perfectă. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum, deși artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață.

theo rose si anghel damian

Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său. Theo Rose a dezvăluit totul: „M-­a ținut de mână tot timpul”

Theo Rose a născut pe 14 iunie un băiețel, Sasha Ioan, pe care îl împarte cu Anghel Damian. Artista și-a dorit să nască natural, însă medicii i-au recomandat operația de cezariană, iar acest lucru a neliniștit-o. Cu toate acestea, nașterea a decurs foarte bine, mai ales că regizorul a asistat la acest moment important. 

Shania Twain in concert, The O2, London, UK - 16 Sep 2023

Shania Twain, în cea mai scurtă fustă, pe scenă la Londra. „Moda e un loc de joacă și mă distrez foarte tare”

Shania Twain a făcut super show weekendul trecut pe 02 Arena din Londra, în timpul turneului „Queen of Me Tour”. Artista și-a încântat fanii nu doar cu piesele ei celebre, ci și cu aparițiile extravagante. Anul acesta, ea a declarat că din punctul său de vedere creativitatea nu se oprește la muzică, moda fiind o extensie a poveștii.

Shakira

Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: "M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'"

Shakira a mărturisit recent, într-un interviu pentru Billboard, că nu a crezut vreodată că va ajunge să se despartă de Gerard Pique, tatăl celor doi băieți ai ei.

ruby

Cum s-a pozat Ruby pe marginea piscinei. Costum de baie ca al ei nu poartă multe femei

Ruby a profitat de o vacanță în străinătate pentru a-și încărca bateriile. A mers într-o destinație însorită, iar la cazare a avut piscină, așa că s-a putut bronza chiar acolo.

loredana groza (1)

Loredana Groza, apariție de senzație. A fost cu greu de recunoscut cu o altă culoare de păr, în body mulat, cu cizme până la coapse

Loredana Groza este adepta schimbărilor de look spectaculoase. Artistei de 53 de ani îi place să se joace cu imaginea ei, dar și cu imaginația fanilor. Tocmai de aceea, chiar dacă unele transformări sunt doar temporare, ele sunt, totuși, de efect.

IMG_6305

Liza dă voce antreprenorilor, în fiecare joi, după ora 11, la PROFM!

În noul sezon, Liza vine cu o nouă rubrică în care aflăm poveștile antreprenorilor care ne ascultă. On-air, în fiecare joi, după ora 11, Liza dă voce antreprenorilor dedicați afacerii lor, pe care merită să îi descoperim împreună.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!