Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SPIKE - NAUFRAGIAT (ID PROFM)

Știri

*EXCLUSIVE* Adele looks downcast as she leaves Citrin restaurant in Santa Monica at 11 PM without her boyfriend Rich Paul!

Motivul pentru care Adele nu mai face selfie-uri cu fanii în Vegas și nu-i mai îmbrățisează. „Pur și simplu nu pot risca”

Adele a renunțat la selfie-urile cu fanii în timpul show-urilor pe care le susține în Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a luat această decizie îngrozită de creșterea numărului de cazuri de Covid în jurul ei, recunoscând public că se teme ca spectacolele să nu-i fie puse în pericol, scrie Daily Mail.

nunta alin oprea (5)

Alin Oprea de la Talisman și aleasa lui, nuntă fabuloasă cu 500 de invitați. Au avut 10 perechi de nași, 3 torturi și ținute asortate

După ce la sfârșitul anului trecut făcea cununia civilă cu aleasa lui, Alin Oprea a îmbrăcat și costumul de ginere. Solistul de la Talisman și Medana, femeia lângă care și-a găsit liniștea după divorțul de acum trei ani, au organizat o nuntă spectaculoasă și luxoasă.

adrian sina nunta pakistan

Câți bani câștigă Adrian Sînă când cântă la nunți de trei zile și trei nopți, în India sau Pakistan, în fața a peste 1000 de persoane

Recent, Adrian Sînă a fost acuzat de o mireasă că i-a stricat nunta, după ce nu a mai putut ajunge să cânte în ziua ei cea mare. Fostul membru al trupei Akcent face echipă cu o trupă de instrumentiști și două soliste, Irina și Miruna, și cântă cu ei la nunți atât în țară, cât și în străinătate.

Shania Twain

A împlinit 58 de ani, arată ca o puștoaică și nu se teme să îmbătrânească. Shania Twain: „Îmi iubesc corpul mai mult ca oricând!”

A trecut puțin timp de când Shania Twain a împlinit 58 de ani, iar acum artista a vorbit, în cadrul unui interviu pentru New York Post, despre schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Cardi B Cardi B

Cardi B, mai mult descoperită decât îmbrăcată, într-o rochie din plasă, total transparentă. A petrecut până dimineața în club

După gala VMA, unde a apărut pe scenă alături de Megan Thee Stallion, Cardi B a continuat petrecerea până dimineață. La 3:30 noaptea, rapperița a fost pozată de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un hotel din New York și pleca spre o petrecere.

Britney Spears/  Profimedia

Noi dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Britney Spears. Cine este bărbatul cu care ar avea o relație după separarea de Sam Asghari

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 41 de ani, este în centrul atenției de când a anunțat separarea de Sam Asghari. Potrivit unor surse, aceasta ar avea o relație cu un fost angajat care are un trecut controversat.

Sia și Dan Bernard

Sia, despre cât de tare a afectat-o divorțul din 2016: "3 ani nu m-am dat jos din pat". Acum e din nou fericită și proaspăt căsătorită

Sia a povestit recent perioada neagră prin care a trecut în 2016, când a divorțat de primul ei soț, cineastul Erik Anders Lang. Momentele grele au inspirat-o în munca ei pentru următorul album, "Reasonable Woman".

Ultimele știri

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Raluka

Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!