Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM POST MALONE - SUNFLOWER

Știri

Joe Jonas și Sophie Turner

Dezvăluiri neașteptate despre Sophie Turner. Ce a făcut înainte ca Joe Jonas să anunțe divorțul: „N-ai fi zis că trece prin așa ceva!”

Relația dintre Joe Jonas și Sophie Turner este deja „istorie”. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, iar înainte de a face anunțul care i-a surprins pe fani, actrița a petrecut pe cinste într-un club.

ana baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs, nerăbdători să se căsătorească. Artista a dezvăluit că va avea o nuntă atipică

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să se căsătorească în curând și sunt extrem de emoționați și nerăbdători. Artista s-a gândit de foarte mult timp la cum va arăta momentul când va îmbrăca rochia de mireasă și susține că nuna va fi una spectaculoasă. 

#FOLLOWPROFM München, un vis devenit realitate pentru Briana și Delia

La PROFM toamna a început cu un girls trip în München, experiență pe care câștigătoarele concursului, gemenele Briana și Delia, au numit-o „un vis devenit realitate”.

Lourdes Leon

Lourdes Leon nu a lăsat nimic la voia imaginației, când a apărut într-o rochie total transparentă, din plasă, la un eveniment

Lourdes Leon a avut curajul să iasă din casă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. La un eveniment la care au participat o mulțime de modele, fiica Madonnei a știut să atragă toată atenția asupra ei.

Kanye West și Bianca Censori

Prietenii "soției" lui Kanye West, îngrijorați de comportamentul pe care aceasta îl are de când e cu rapperul: "E blocată. Ea nu e așa"

Prietenii Biancăi Censori, tânăra de 28 de ani care în ianuarie a devenit "soția" lui Kanye West, în urma unei ceremonii nelegalizate însă, sunt extrem de îngrijorați de comportamentul pe care aceasta îl afișează la brațul rapperului. 

andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan, surpriză pentru Victor Cornea la întoarcerea acestuia de la US Open. Cum l-a așteptat cântăreața

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este din ce în ce mai solidă. După ce a participat la proba de dublu a ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open 2023, unde nu a reușit să treacă mai departe în turul 2, tenismenul fost așteptat la aeroport de iubita lui, Andreea Bălan, și de cele două fiice ale ei, care i-au făcut o surpriză uriașă.

adrian sînă

Adrian Sînă, reacție după ce o mireasă l-a acuzat că i-a stricat nunta: "I-am înapoiat avansul"

Pe lângă concertele în țară și în străinătate, Adrian Sînă susține spectacole și la nunți, alături de trupa live Wedding Crashers. Recent, acesta a fost implicat într-o situație neplăcută, după ce o mireasă l-a acuzat că i-a stricat evenimentul după ce a anunțat-o cu trei săptămâni înainte de petrecere că nu mai poate onora contractul.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!