Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Știri

loredana groza

Loredana Groza, ca o păpușă Barbie la 53 de ani, cu un decolteu imposibil de ignorat. „Cea mai frumoasă!”, i-au transmis fanii

Când vine vorba de apariții care mai de care mai îndrăznețe, Loredana Groza nu-și dezamăgește fanii, iar dovadă sunt cele mai recente imagini făcute publice pe rețelele sociale, în cadrul cărora pare din nou o păpușă Barbie.

adda

Adda e bolnavă de trei ani, are de făcut 80 de injecții, dar nu se lasă. "Mi se blochează mușchii, uneori am rezistență zero la efort"

În 2020, viața Addei s-a schimbat radical în rău, după ce a început să fie acaparată de problemele de sănătate. Un an și jumătate a făcut zeci de analize și a mers la o mulțime de doctori până să afle că suferă de boala Lyme. A început un tratament dur și de durată. 

alexia eram si mario fresh (2)

Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus totul la detectorul de minciuni: „Te-ai gândit vreodată să mă ceri în căsătorie?”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de șapte ani, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a început de la o vârstă foarte fragedă, însă au reușit să treacă cu bine peste toate momentele dificile și au demonstrat că iubirea dintre ei este mult mai puternică. 

andreea balan

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult”

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele jucătorului de tenis, Victor Cornea, iar sportivul recunoaște că este reciproc. Cei doi se întâlnesc deja de câteva luni, iar tenismenul a declarat că nu este deranjat de diferența de vârstă care există între ei. 

lavinia pîrva in costum de baie

Lavinia Pîrva a pozat ca o divă, în costum de baie, în ipostaze incendiare. Bruneta focoasă, ca desprinsă din Sports Illustrated

Lavinia Pîrva adoră să pozeze în costum de baie, dacă am fi să ne luăm după imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. Îi plac vacanțele "la cald", așa că nu le ratează atunci când se ivește ocazia.

delia la untold (1)

Delia, doborâtă de temperaturile caniculare și ținuta din latex purtată pe scenă. "Nebuno, te-ai copt", s-a dojenit de una singură

Delia a făcut super show la Untold, unde a cântat pe scena principală, pentru un stadion plin cu oameni. A fost un munte de energie, dar outfitul ales și temperaturile de peste 30 de grade n-au ajutat-o deloc.

World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals

CRBL, implicat într-un accident rutier în judeţul Hunedoara. A depăşit neregulamentar cu motocicleta o coloană de maşini

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, în timp ce se afla pe o motocicletă şi a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar artistul a fost dus de urgenţă la spital.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!