Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Știri

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la 52 de ani: „Dependentă de atenție și atât!”

Dacă în urmă cu o săptămână de zile făcea furori la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, unde a purtat o rochie mini, acum Anca Țurcașiu se află într-o vacanță binemeritată și, ca de obicei, și-a răsfățat fanii din plin.

Adele și Rich Paul

Adele a dat de înțeles că s-a căsătorit cu Rich Paul. Detaliul care i-a scăpat artistei în timpul unui concert din Las Vegas

Adele și Rich Paul s-au logodit la începutul acestui an, după doi ani de relație. Acum, artista a dat de înțeles că cei doi au devenit deja soț și soție, lăsând să-i scape un detaliu inedit în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas.

olivia rodrigo

Cum s-a afișat Olivia Rodrigo în Tokyo, după ce și-a anulat vizita în Australia. Artista a uimit cu o rochie mulată fără bretele

Olivia Rodrigo se află în prezent în Tokyo, unde se bucură de câteva zile de vacanță, după ce și-a anulat vizita în Australia. Celebra cântăreață a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din capitala Japoniei, iar fanii au fost uimiți de locurile pe care tânăra cântăreață le-a vizitat. 

Miley Cyrus

Miley Cyrus, schimbarea de look pe care fanii o așteptau de 10 ani. Nu mai e blondă, deși nașa ei, Dolly Parton, nu a fost de acord

Miley Cyrus se întoarce la începuturi. Artista a revenit la părul brunet, după mai bine de 10 ani în care a fost blondă.

delia

Delia a creat nebunie pe internet cu cizmele de cauciuc pe care a dat peste 1.100 de euro: "Fetiță, ai pierdut ceva pariuri?"

Delia este "maestră" când vine vorba de combinații neobișnuite de haine și accesorii sau piese vestimentare pe care nu mulți ar avea curaj să le poarte sau la care nu au acces. Cea mai recentă achiziție a cântăreței de 41 de ani sunt niște cizme galbene care au creat isterie de când au fost lansate.

Kimberly Mathers Probation Hearing

Ce face acum fosta soție a lui Eminem, la doi ani de la tentativa de sinucidere. Kim Mathers a luat o decizie surprinzătoare

Eminem și fosta soție, Kim Mathers, sunt în relații bune în prezent, iar artistul ar fi plătit 500.000 de lire sterline pe o casă în care aceasta urmează să se mute în perioada următoare.

Celebrity Social Network Photos!

Selena Gomez, în cea mai îndrăzneață ținută din garderobă. Artista a confirmat recent că este o femeie singură

După o perioadă în care a fost criticată în mediul online pentru faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, Selena Gomez s-a întors la ținutele provocatoare. Artista a fost surprinsă zilele trecute în cea mai îndrăzneață piesă vestimentară din garderoba sa, la scurt timp după ce a anunțat că, în acest moment, nu se află într-o relație cu nimeni. 

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!