Bucuresti | 102,8FM MARIO FRESH - SI CE DACA (PROFM ID)

Știri

George Burcea

Fostul soț al Andreei Bălan, după ce a fost acuzat că a mers să-și ia fetele sub influența alcoolului: ”Mi s-a declarat război!”

La doar câteva zile de când Andreea Bălan a declarat că George Burcea, fostul ei soț, a venit să își ia fetițele sub influența alcoolului, acesta a reacționat pe rețelele sociale, explicând că artista își dorește doar să-l denigreze.

andreea balan

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro pentru un apartament de lux: „Am crezut că e doar o pauză”

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală din România. Cântăreața are o mulțime de proiecte la activ, făcând parte din o mulțime de emisiune și show-uri televizate. Cu toate acestea, artista nu a fost scutită de greutățile vieții, astfel că, de-a lungul timpul a fost și ea supusă „țepelor” imobiliare. 

Shakira and Piqué meet with their lawyers to reach a settlement after their separation

Shakira, primele declarații după ce s-a despărțit de Gerard Pique: ”Mi-am pus cariera pe planul secund, a fost un gest de iubire!”

La mai bine de trei luni de zile de când a anunțat că ea și Gerard Pique au decis să se despartă, Shakira a rupt tăcerea și și-a spus povestea. Astfel, în cadrul unui interviu pentru Elle, ediția spaniolă, artista a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața ei, recunoscând că muzica a fost cea care a ajutat-o să meargă mai departe.

EXCLUSIVE: Shakira is seen taking a hike with her children following the breakup of her relationship with soccer star Gerard Pique

Clara Marti, noua iubită a lui Pique, luată la întrebări. Cum a reacționat când a fost întrebată dacă îi cunoaște pe copiii Shakirei

Au trecut mai bine de trei luni de când Shakira și Gerard Pique au anunțat că s-au despărțit, însă interesul pentru cei doi nu a scăzut. Ba mai mult, acum a fost în centrul atenției Clara Chia Marti, noua iubită a fotbalistului, care a fost surprinsă pe străzile din Barcelona în timp ce se plimba alături de o prietenă.

ruby parerologul zilei

Ruby la Minutul Părelologului | What the Fun la PROFM

Ruby si-a dat cu parerea la rubrica Minutul Părelologului din matinalul PROFM.

The 2022 Met Gala Celebrating

Katy Perry explică de ce nu va angaja niciodată o bonă cu normă întreagă pentru fiica ei de doi ani

Katy Perry este o mamă practică. Artista a explicat într-un interviu recent de ce nu va angaja o dădacă cu normă întreagă pentru fiica sa, Daisy, notează Just Jared .

antonia

Antonia, îmbrăcată ca o școlăriță la o prezentare de modă. Artista a atras toate privirile în Milano

După ce s-a întors din vacanța binemeritată cu Alex Velea, Antonia a dat startul proiectelor. Astfel că, recent, artista a plecat pentru câteva zile la Milano, unde promovează un brand la care este ambasador. 

Ultimele știri

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Rita Ora

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

cher

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Adele at Lakers Nuggets Game 4

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Delia

Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!