Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM RAY DALTON - ALL WE GOT

Știri

EXCLUSIVE: Ed Sheeran Dresses In Lederhosen And Sings Oktoberfest

Cu cât s-a vândut halba de bere din care Ed Sheeran a băut la Oktoberfest în Frankfurt. Luăm ADN-ul și-l clonăm, a glumit câștigătorul

Halba de bere din care starul pop britanic Ed Sheeran a băut la Oktoberfest-ul de la Frankfurt a fost vândută pe eBay pentru suma de 1.960 de euro, a declarat co-organizatorul Oktoberfest, Kai Mann, potrivit DPA, transmite Agerpres.

Eurovision 2023

Liverpool va găzdui Eurovision 2023. Sâmbătă dimineaţă hotelurile erau deja rezervate. La cât poate ajunge prețul unui loc de cazare

În Marea Britanie, concursul Eurovision ar putea da un impuls de 30 de milioane de lire sterline economiei oraşului Liverpool, scriu PA Media/dpa.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, declarații despre pierderea mamei ei: „A fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, dar și cel mai demn!”

Ana Baniciu a rupt tăcerea despre cel mai greu moment din viața ei, și anume pierderea mamei ei, mărturisind că au petrecut împreună ultimele două luni, respirând parcă împreună.

Dua Lipa

Dua Lipa neagă că ar avea o relație cu Trevor Noah: „E prima dată după mult timp când sunt singură. E chiar grozav!”

Au trecut câteva săptămâni de când s-a spus că ar avea o relație cu prezentatorul Trevor Noah, iar acum Dua Lipa a rupt tăcerea despre viața ei sentimentală.

madalina ghenea

Mădălina Ghenea, într-o rochie mini din piele, generos decoltată. Românca și-a arătat picioarele perfecte într-un selfie în oglindă

Mădălina Ghenea, considerată de mulți una dintre cele mai frumoase românce, trăiește de ani buni în Italia, acolo unde cariera ei în lumea modei și a filmului a luat avânt. Aceasta este deschisă cu fanii și îi ține la curent cu toate capitolele din viața ei, iar la capitolul look-uri și senzualitate excelează.

Irina Rimes

Ce meserie ar fi avut Irina Rimes dacă nu ar fi fost cântăreața. Artista a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit părinții ei pentru ea

Irina Rimes este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului, aceasta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să-și construiască o carieră. Totodată, în cadrul unui interviu acordat de curând, ea a mărturisit că părinții ei și-au dorit, la un moment dat, să fie economist.

alexandra stan

Alexandra Stan s-a filmat în timpul unei sesiuni de scuba diving. Artista, într-un costum de baie minuscul pe fundul mării

Alexandra Stan a avut pare de o activitate impresionantă în ultima sa vacanță. Artista s-a bucurat de o sesiune de scuba diving și a filmat tot momentul, postând imaginile pe rețelele de socializare. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!