Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM CAMILA CABELLO - LIAR (OPEN)

Știri

Delia/ Foto: Instagram

Delia, imaginea senzualității într-un costum negru. Artista știe cum să se facă remarcată la orice eveniment

Delia este una dintre cele mai nonconformiste artiste din țară, având un stil unic și jucăuș. Artista este văzută deseori purtând ținute îndrăznețe, pe care multe femei nici n-ar îndrăzni să le poarte, iar acest lucru o face să se remarce imediat la orice eveniment la care merge. 

Antonia

Antonia tânjește după zilele de vară. Cântăreața, răvășitoare într-o ținută nonconformistă: ”Cum poți să fii atât de frumoasă?”

Antonia tânjește după zilele însorite de vară și a arătat acest lucru de curând, când a făcut publice câteva imagini surprinse în concediul petrecut în Mykonos, Grecia, insula despre care se spune că este preferată de toate celebritățile din lume.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu are cea mai îndrăzneață garderobă de gravidă. E în SUA și nu iese din fuste mini, pantaloni scurți și topuri mulate

În doar câteva luni, Andreea Antonescu își va strânge în brațe cel de-al doilea copil. Jumătatea șatenă a trupei Andre se află pe Coasta de Vest a SUA de o lună, acolo unde trăiește o vară continuă. Tocmai de aceea, și bagajul ei a fost compus numai din ținute specifice anotimpului cald.

Rock in Rio 2022 - Day 6

Coldplay amână mai multe concerte după ce Chris Martin a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară gravă

Coldplay a amânat mai multe spectacole programate în Brazilia, după ce Chris Martin s-a îmbolnăvit. Solistul în vârstă de 45 de ani a fost diagnosticat cu o gravă infecție la plămâni, scrie Just Jared.

Ce fac acum copiii lui Michael Jackson

Ce fac copiii lui Michael Jackson acum, la mai bine de zece ani de la moartea artistului. Prince și Bigi sunt cei mai buni prieteni

Prince, Paris și Bigi Jackson, cei trei copii ai regretatului Michael Jackson, au fost în lumina reflectoarelor de când s-au născut, iar acum, la mai bine de zece ani de la moartea tatălui lor, aceștia continuă să stârnească interesul publicului.

Rihanna

Rihanna, "trădată" de rochia purtată la ziua iubitului. Cum a ieșit din restaurant, pentru a se asigura că nu arată prea mult

Rihanna și-a sărbătorit iubitul la un restaurant din Los Angeles. ASAP Rocky, rapperul cu care artista are un copil, a împlinit 34 de ani, ocazie cu care iubita l-a invitat la cină. La plecare, Rihanna a ținut bine de rochia cu transparențe.

stefania

Cristina Ștefania seamănă din ce în ce mai mult cu o păpușă Barbie. Artista s-a fotografiat într-o ipostază rară

Cristina Ștefania a strâns o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, având peste un milion de fani pe contul de Instagram. Astfel că, artista postează foarte des fotografii impresionante și își ține urmăritorii la curent cu noile sale proiecte. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!