Bucuresti | 102,8FM BUSTA RHYMES - I KNOW WHAT YOU WANT

Știri

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego

Drama neștiută a fostei iubite a lui Fuego. Ana Maria Ciaușu a fost diagnosticată cu cancer: ”Am fost operată de două ori!”

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, trece prin momente delicate de mai bine de un an de zile, de când a fost diagnosticată cu cancer mamar, însă abia acum s-a aflat despre lupta ei.

seful 2

Ce l-ai pune pe șeful tău să facă? | What the fun la PROFM.

Zeci de magistraţi belgieni vor fi închişi pentru a vedea cum trăiesc deţinuţii. Dacă nu suportă condițiile, se pot retrage oricând.

ce face presedintele

Ce face președintele țării toată ziua? Copiii răspund | What the Fun la PROFM

Sunt sau nu sunt stiri... noi nu punem intrebarea! Drăcea are buletin de stiri, noi avem de ras! La What the fun, cu Drăcea, Ralu si Bogdan! In fiecare dimineata, de la 7 la 10, la ProFM!

BULETIN DAT DRACEA copy

Buletin Dat Drăcea - Luni 19 Septembrie | What The Fun!

Sunt sau nu sunt stiri... noi nu punem intrebarea! Drăcea are buletin de stiri, noi avem de ras! La What the fun, cu Drăcea, Ralu si Bogdan! In fiecare dimineata, de la 7 la 10, la ProFM!

inna

Inna a bifat încă o apariție nonconformistă pe rețelele de socializare. Artista a purtat cea mai îndrăzneață bluză a ei

Inna a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață a îmbrăcat o ținută nonconformistă și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare. 

antonia si alex velea

Antonia se mândrește cu pozele făcute de Alex Velea în Mykonos. Într-un top care de abia o acoperă, bruneta debordează de senzualitate

Nu de puține ori, Antonia a fost numită cea mai frumoasă femeie din România. Sutele de comentarii laudative nu lipsesc de la nicio postare pe care aceasta o face pe rețelele sociale, dar cel mai mândru de ea este chiar logodnicul ei, Alex Velea. Cei doi au o relație de aproape 10 ani, se apropie de altar și sunt în același timp cei mai mari susținători unul pentru celălalt.

crbl si sotia

CRBL, despre ingredientul secret al relației de 14 ani cu soția lui, Elena: "Mă las pus la colț de ea, mă corectează, mă ceartă"

CRBL și-a găsit partenera ideală în Elena, femeia care îi este alături de 14 ani și cu care are o fetiță de 12 ani, pe nume Alesia. Fostul membru al trupei Simplu recunoaște că soția îi este cel mai mare sprijin și omul la care merge când are nevoie să se sfătuiască în orice privință.

Ultimele știri

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Rita Ora

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

cher

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Adele at Lakers Nuggets Game 4

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!