Bucuresti | 102,8FM THE WEEKND - IN YOUR EYES

Știri

Celine Dion

Celine Dion, mesaj pe rețelele sociale după moartea reginei Elisabeta: ”Pierderea ei va fi resimțită în toate colțurile lumii!”

Celine Dion, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, a deplâns moartea reginei Elisabeta a II-a printr-un mesaj sfâștietor pe care l-a postat pe rețelele sociale.

andreea antonescu

Andreea Antonescu, într-o fustă mini și un top scurt. Burtica de gravidă a artistei este din ce în ce mai proeminentă

Andreea Antonescu a plecat într-o vacanță alături de fiica ei, în Las Vegas. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere pe pământ american și nu a ratat momentul să-și expună burtica de gravidă, care este din ce în ce mai proeminentă. 

regina elisabeta II

Muzicienii britanici își plâng Regina. Ozzy Osbourne: Simplul gând la o Anglie fără Elisabeta a II-a este devastator

Muzicieni de renume internaţional i-au adus un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a încetat din viaţă joi, la vârsta de 96 de ani, după 70 de ani de domnie, relatează agenţiile AFP şi DPA, potrivit Agerpres.

Claire Foy Accepts The #SeeHer Award At The 24th Annual Critics' Choice Awards

Ricky Martin continuă ”războiul” cu nepotul său, care l-a acuzat de incest. Artistul l-a dat în judecată și îi cere 20 de milioane de $

Ricky Martin, artistul în vârstă de 50 de ani, l-a dat în judecată pe nepotul său, Dennis Sanchez Martin, care în urmă cu câteva luni l-a acuzat de agresiune sexuală.

andreea antonescu

Andreea Antonescu, într-o rochie scurtă, în ziua în care a împlinit 40 de ani. Artista e însărcinată, dar e într-o formă de invidiat

Andreea Antonescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar acum, la 40 de ani, artista se poate declara o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de iubire, este însărcinată și, în plus, se bucură din plin de succes.

Superbloom Festival 2022 - Day 1

Instagram vs. realitate. Rita Ora, fotografiată în colanți și fără urmă de machiaj, înainte de show-ul de la „Rock In Rio”

Rita Ora este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din lumea muzicii. Cântăreața impresionează mereu cu look-urile ei spectaculoase, cu ținutele extravagante de scenă, dar și de stradă. Acum, fotografii au surprins-o într-o ipostază rară, fără machiaj, la sosirea în Brazilia, înainte de show-ul pe care urma să-l susțină la Rock In Rio.

Paula Seling

Paula Seling, fabuloasă într-o rochie scurtă, la 43 de ani. Artista continuă să fie într-o formă de invidiat

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Paula Seling, în vârstă de 43 de ani, este recunoscută pentru aparițiile elegante, atent studiate. Acum, însă, în primele zile de toamnă, ea și-a surprins prietenii virtuali.

Ultimele știri

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!