Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE OFENBACH - OVERDRIVE

Știri

Rita Ora alături de președintele Albaniei/ Foto: Instagram

Rita Ora, reacție după ce a fost premiată de președintele Albaniei: ”Sunt lucruri în viață pe care nu le uiți niciodată!”

Rita Ora a atras atenția la întâlnirea cu președintele Albaniei, Bajram Begaj, care i-a înmânat un premiu prestigios pentru contribuția sa artistică. Cântăreața a purtat o ținută impecabilă, fiind complimentată de fanii pentru apariția sa. 

Seven inch vinyl version of Running Up That Hill by Kate Bush, released in 1985. It charted again in 2022 after featuring in Stranger Things

Cel mai bine vândut single din Marea Britanie în vara 2022. Ascensiunea spectaculoasă, datorită serialului „Stranger Things”. Top 5

"Running Up That Hill", un cântec de mare succes din repertoriul cântăreţei Kate Bush, a devenit single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări în vara anului 2022 în Marea Britanie, potrivit unui anunţ făcut luni de reprezentanţii Official Charts Company, instituţia care alcătuieşte topurile muzicale din această ţară, informează DPA, transmite Agerpres.

mira

Mira, în cei mai nonconformiști pantaloni, pe care nu toate femeile ar avea curaj să-i poarte. A completat cu un top cât o fâșie

Mira, una dintre cele mai în vogă soliste ale momentului, trece printr-o perioadă grozavă atât pe plan profesional, cât și personal. Ocupă primele locuri din trendingul de pe YouTube când lansează piese, iar amoros o duce foarte bine alături de Levi Elekes, tânărul cu care se iubește de câteva luni. S-a mutat la casă, așa cum își dorea de mult timp, și-a cumpărat și mașina visurilor ei, ba chiar a fost și în câteva vacanțe care i-au prins foarte bine. Toate aceste lucruri din viața ei au făcut-o să înflorească și să capete și mai multă îndrăzneală și în vestimentație.

madonna

Madonna spune că cele două căsnicii ale sale sunt cele mai proaste decizii din viața ei. Dezvăluiri controversate, într-un nou interviu

Madonna rămâne la fel de controversată și la 64 de ani. Artista a făcut dezvăluiri inedite răspunzând la 50 de întrebări ale fanilor despre viitorul ei album, cariera de patru decenii, plăcerile vinovate și cele mai mari regrete.

Michael Buble

Michael Buble, declarații controversate: ”Dacă nu mi-aș fi întemeiat o familie, aș fi fost un artist și mare mare!”

Michael Buble, artistul în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații controversate la câteva săptămâni de când soția sa, Luisana Lopilato, a adus pe lume cel de-al patrulea copil al lor.

paula seling

Paula Seling și soțul ei se gândesc serios la un copil. Nu exclud nici varianta adopției: "Am datoria de a transmite ceea ce am primit"

De ani buni, soțul Paulei Seling nu și-a mai dorit să apară în lumina reflectoarelor, așa că partenera lui i-a respectat această dorință. Artista nici nu a mai făcut prea multe declarații despre viața ei personală, preferând să se exprime doar prin muzica și cariera ei. Cu toate acestea, solista a recunoscut că ea și soțul ei își doresc un copil și că se gândesc serios chiar și la varianta adopției.

Anna Lesko

Cum s-a îmbrăcat Anna Lesko în prima zi de școală a fiului ei. Artista a atras toate privirile

Anna Lesko este cunoscută pentru ținutele sale nonconformiste și pline de senzualitate, însă ieri, în prima zi de școală a fiului său, Adam, aceasta a ales să poarte o ținută care a atras privirile tuturor. Elegantă și cu zâmbetul pe față, artista i-a urat puștiului său mult succes în noul an școlar. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!