Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Știri

alexandra stan

Alexandra Stan, surprinsă pe plajă și în prima zi de toamnă. Artista se bucură de ultimele zilele de căldură într-o ținută îndrăzneață

Alexandra Stan profită de ultimele zile cu temperaturi ridicate, fiind surprinsă petrecându-și prima zi de toamnă pe plajă, într-o ținută îndrăzneață, așa cum ne-a obișnuit. Artista și-a luat geantă de plajă și papucii lejeri și a plecat pe litoral. 

Alina Sorescu

Alina Sorescu, asaltată de mesaje din partea fanilor pe rețelele sociale. Artista se bucură de susținere din plin după separarea de soț

Alina Sorescu se află în plin proces de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor ei, însă aceasta continuă să-și împartă timpul între acestea și carieră. Astfel, după ce a dezvăluit că și-a lansat un nou single, aceasta a fost asaltată de mesaje din partea fanilor. Totodată, în cadrul unui interviu, cântăreața a mărturisit că a slăbit câteva kilograme în ultima perioadă. 

Loredana Groza

Loredana Groza, ca o puștoaică la 52 de ani. Imaginile au făcut furori pe rețelele sociale: ”Ești desprinsă din alt Univers!”

Loredana Groza este adepta unui stil vestimentar nonconformist, așa că nu ratează nicio ocazie de a fi în centrul atenției.

trupa angels

Raluca ex-Angels, despre viața cu cinci copii: "E o bucurie mare să fie casa plină". Câți bani se duc pe mâncare la fiecare 2-3 zile

La începutul anilor 2000, una dintre cele mai de succes trupe era cea formată din două fete de abia devenite adolescente, Monica și Raluca, unite sub numele Angels. Toată lumea fredona la acea vreme piesa "Așa-s băieții". Astăzi, viețile celor două componente ale formației continuă pe drumul muzicii, având cariere solo, dar din punct de vedere personal sunt diferite. Monica are o fetiță, în timp ce Raluca are cinci copii.

alina eremia

Alina Eremia, la plajă pe prosop, într-un loc sălbatic: "Toată vara mi-am dorit să merg pe o plajă retrasă și să ascult marea"

Pe sfârșit de vară, Alina Eremia și-a îndeplinit o dorință pe care a avut-o în ultimele luni: a reușit să meargă pe o plajă aproape pustie și să se relaxeze în liniște, alături de iubit și câine, cu o carte bună în mână.

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora, într-o rochie din franjuri pe scena festivalului din Zurich. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

Rita Ora a strălucit pe scena festivalului din Zurich, etalându-și silueta într-o rochie impresionantă, realizată din franjuri. Apariția artistei vine la puțin timp după ce s-a afla că s-a căsătorit în secret cu regizorul Taika Waititi.

Luna septembrie_FilmNOW

În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

Ultimele știri

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!