Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Știri

Sore

Sore încheie vara în Mykonos, insula preferată de vedete. Artista, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie cu un decolteu adânc

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Sore a ales să-și încheie vara în Mykonos, insula favorită a celebrităților din toată lumea, acolo unde sunt în vacanță și Gina Pistol și Smiley.

Rihanna's Savage x Fenty valentine's lingerie collection

Rihanna, într-o fustă mini și o cămașă vaporoasă, la trei luni după ce a născut. Artista a ieșit la o întâlnire cu A$AP Rocky

Rihanna și-a etalat silueta de invidiat într-o ținută plină de senzualitate în timpul unei întâlniri cu iubitul ei, A$AP Rocky. Artista arată formidabil la doar trei luni de când a adus pe lume primul său copil. 

Gina Pistol

Gina Pistol, fabuloasă în costum de baie, pe plajă în Grecia, la mai bine de un an de când a născut

A trecut mai bine de un an și jumătate de când a devenit mamă pentru prima oară, iar acum Gina Pistol, partenera lui Smiley, pare să fie din nou într-o formă fizică de invidiat, așa că a pozat în costum de baie.

Paris Jackson

Paris Jackson, cel mai sincer interviu. Fiica lui Michael Jackson a dezvăluit cum a ajutat-o terapia să se iubească mai mult pe ea

Paris Jackson a oferit cel mai sincer interviu de până acum. Fiica regretatului artist, Michael Jackson, a vorbit despre modul cum a reușit să se vindece de traume și cum a descoperit iubirea de sine. 

Demi Lovato

Demi Lovato, cu sinceritate despre consumul de alcool, medicamente și droguri: "Am început pe la 12-13 ani"

În ultimii ani, Demi Lovato a început să mizeze pe cartea sincerității și a făcut tot felul de dezvăluiri care demonstrează că viața vedetelor și, mai ales, a copiilor care cresc în lumina reflectoarelor nu este deloc roz.

Dua Lipa in concert at the Barclays Arena, Hamburg, Germany - 09 May 2022

Dua Lipa a făcut furori pe Instagram, de ziua ei, într-o rochie mini din fâșii, mai mult transparentă: "Să înceapă petrecerea!"

Dua Lipa a făcut furori în rândul fanilor ei cu noile imagini publicate pe Instagram. Dua a lăsat puțin imaginației într-o rochie mini transparentă, neagră, la petrecerea organizată cu o zi înainte de a împlini 27 de ani.

andreea banica

Andreea Bănică, din vacanță-n vacanță. Cum le-a răspuns celor care au criticat-o că a ales Bulgaria în loc de litoralul românesc

Andreea Bănică a ținut-o numai în vacanțe în ultimul timp. Dacă nu a avut concerte sau nu s-a ocupat de deschiderea hotelului ei din Eforie, artista a fost plecată din țară. După o escapadă doar cu soțul și o gașcă de prieteni, fără copii, în Sardinia, de data aceasta a venit rândul distracției în familie. Andreea și cei dragi au plecat pe litoralul bulgăresc și s-au cazat într-un resort de lux.

Ultimele știri

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Lora/ Foto: Instagram

Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!