Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ONE REPUBLIC - NOBODY

Știri

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora, într-o rochie din franjuri pe scena festivalului din Zurich. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

Rita Ora a strălucit pe scena festivalului din Zurich, etalându-și silueta într-o rochie impresionantă, realizată din franjuri. Apariția artistei vine la puțin timp după ce s-a afla că s-a căsătorit în secret cu regizorul Taika Waititi.

Luna septembrie_FilmNOW

În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

Gina Pistol/ Foto: Instagram

Gina Pistol a făcut spectacol la ziua de naștere a lui Jo. Iubita lui Smiley a cântat împreună cu Rona Hartner

Gina Pistol a oferit un spectacol impresionant de ziua de naștere a artistei Jo. Iubita lui Smiley a urcat pe scenă alături de Rona Hartner și au făcut un duet neașteptat, întreg momentul fiind filmat și postat pe rețelele de socializare. 

Madona topless

Madonna e de neoprit. Artista doboară un nou record, acum în Billboard 200. Prima femeie care reușește această performanță

Madonna a devenit prima femeie cu albume de top 10 în clasamentul Billboard 200 în fiecare deceniu începând cu anii '80. 

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, în cea mai îndrăzneață ținută a sa, un body mulat și cizme lungi până la coapse: „Mă simt ca o femeie adevărată”

Ana Baniciu știe cum să-și pună silueta în evidență și nu ratează niciun moment în care să le arate fanilor fotografii inedite și pline de senzualitate. Recent, tânăra artistă s-a întrecut pe ea și a purtat cea mai îndrăzneață ținută de până acum, în timp ce realiza o ședință foto impresionantă. 

alina puscau

Alina Pușcău și-a etalat corpul de model într-un costum de baie colorat. Șatena care locuiește în SUA arată senzațional la 40 de ani

Alina Pușcău, una dintre cele mai frumoase românce, și-a bucurat fanii de pe Instagram cu câteva instantanee care o arată în costum de baie, ipostază în care nu s-a mai afișat de multă vreme. Șatena de 40 de ani, care trăiește de mult timp în SUA, s-a bucurat de o vacanță la malul mării.

loredana groza

Loredana Groza s-a transformat într-o păpușă Barbie. Artista și-a uimit complet fanii: „Wow, arăți uimitor”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având sute de mii de fani pe rețelele de socializare. Aceasta postează des fotografii, reușind la vârsta de 52 de ani să arate impresionant. 

Ultimele știri

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!