Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT LOST FREQUENCIES - THE FEELING

Știri

Ruby

Ruby, fabuloasă în costum de baie, la câteva zile de când a ajuns în spital. Cântăreața a făcut furori printre fani: ”Superbă!”

La doar câteva zile de când a dezvăluit că a ajuns pe mâinile medicilor după ce și-a injectat o substanță folosită de culturiști, Ruby a revenit pe rețelelele sociale și și-a surprins prietenii virtuali cu un videoclip inedit.

lavinia pîrva și ștefan bănică

Motivul pentru care Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Artistul: ”A fost exact ce ne-am propus!”

Au trecut aproape cinci ani de când Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, iar acum cei doi au dezvăluit care a fost motivul pentru care aceștia au hotărât să-și unească destinele departe de România.

ana baniciu

Ana Baniciu și-a arătat silueta perfectă într-un costum de baie minuscul. Blonda a ales un model simplu, care a pus-o în evidență

Nu putea trece vara fără ca Ana Baniciu să nu meargă la mare și, spre bucuria fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale, preferata lor s-a și pozat în costum de baie. Nu a ales un model complicat sau care să fure ochii prin culori sau tăieturi, ci o ținută de plajă neagră, din două piese. Simplitatea a făcut-o pe cântăreața de 29 de ani să iasă și mai tare în evidență.

radu banica

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, s-a lansat în muzică: Scriu piese de câțiva ani. Mesaje de susținere de la Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Radu, fiul de 20 de ani al lui Ștefan Bănică, îi calcă pe urme celebrului său tată. Tânărul s-a lansat în muzică și a scos prima lui piesă, "That Part of Me". O mulțime de persoane i-au scris mesaje de susținere, inclusiv cântăreți consacrați, însă nu l-au uitat nici Andreea Marin, fosta soție a tatălui său, și Lavinia Pîrva, actuala parteneră de viață a lui Ștefan Bănică.

Ozzy Osbourne (3)

Ozzy Osbourne nu renunță la scenă, în ciuda problemelor de sănătate. Rockerul, show la ceremonia de final a Jocurilor Commonwealth-ului

britney, elton

Prima piesă a lui Britney Spears după mulţi ani. Elton John şi vedeta pop îşi vor uni forţele pentru un nou cântec

Britney Spears şi Elton John îşi vor uni forţele într-un nou cântec, a anunţat luni casa de discuri care-l va distribui, informează AFP, potrivit Agerpres.

Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia

Demi Lovato are un nou iubit la aproape doi ani de când a pus capăt logodnei cu Max Ehrich. Cântăreața și-a găsit din nou fericirea

Demi Lovato, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, nu mai e singură. Potrivit jurnaliștilor de la People, aceasta are o relație cu un muzician, însă deocamdată nu se cunosc alte detalii despre acesta.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!