Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

alina puscau

Alina Pușcău și-a etalat corpul de model într-un costum de baie colorat. Șatena care locuiește în SUA arată senzațional la 40 de ani

Alina Pușcău, una dintre cele mai frumoase românce, și-a bucurat fanii de pe Instagram cu câteva instantanee care o arată în costum de baie, ipostază în care nu s-a mai afișat de multă vreme. Șatena de 40 de ani, care trăiește de mult timp în SUA, s-a bucurat de o vacanță la malul mării.

loredana groza

Loredana Groza s-a transformat într-o păpușă Barbie. Artista și-a uimit complet fanii: „Wow, arăți uimitor”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având sute de mii de fani pe rețelele de socializare. Aceasta postează des fotografii, reușind la vârsta de 52 de ani să arate impresionant. 

Dua Lipa

Dua Lipa, în rochie complet transparentă la nunta unor prieteni. Ținuta albă a cântăreței a făcut-o să arate ca o mireasă

Dua Lipa, una dintre cele mai apreciate și mai sexy cântărețe ale momentului, a participat în weekend la nunta celebrului designer Simon Jaquemus. Cântăreața de 27 de ani a impresionat cu ținuta aleasă: o rochie albă, complet transparentă, ce a făcut-o să semene cu o mireasă îndrăzneață.

Taylor Swift la Premiile MTV/ Profimedia

Taylor Swift, marea câștigătoarea de la MTV VMA 2022, și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie formată exclusiv din cristale

Taylor Swift a fost în centrul atenției la MTV VMA 2022. Celebra artistă a luat acasă premiul cel mare și s-a bucurat de privirile uimite ale publicului, purtând una dintre cele mai îndrăznețe ținute ale sale. 

Czech Rally Zlin 2022 - Cristiana Oprea-Alexia Parteni Momentum Images-87

Fetele au dus tricolorul pe podiumul raliului european din Cehia

Ca să termini primul, în primul rând trebuie să termini - așa spune o vorbă înțeleaptă din motorsport, demonstrată cu brio de singurul echipaj românesc prezent la startul penultimei etape din Campionatul European de Raliuri FIA ERC, care a avut loc pe 26-28 august în Cehia.

NJ: 2022 MTV Video Music Awards - Arrivals

Bebe Rexha a făcut senzație la MTV VMA, într-o rochie cu decolteu amplu și crăpătură adâncă pe picior

Bebe Rexha a oferit una dintre cele mai spectaculoase apariții pe covorul întins la Prudential Center, în New Jersey, înainte de ceremonia MTV Video Music Awards.

Britney Spears on social media

Britney Spears denunţă într-un nou mesaj cei 13 ani de tutelă exercitaţi de familia sa: „Ce naiba am făcut ca să merit asta?”

Britney Spears a denunţat duminică seara, într-un lung mesaj audio pe reţelele sociale, cei 13 ani de tutelă exercitaţi în principal de tatăl ei din cauza tulburărilor psihologice ale cântăreţei americane, relatează AFP, transmite Agerpres.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!