Bucuresti | 102,8FM ANDIA - LA NEVEDERE (PROFM ID)

Știri

alina eremia

Alina Eremia și iubitul ei, desprinși parcă din reviste. Cei doi au arătat superb îmbrăcați la patru ace: "Cel mai frumos cuplu"

De mai bine de cinci ani, Alina Eremia trăiește o poveste de dragoste cu Edi Barbu, un tânăr pe care l-a cunoscut la sala de sport. Artista își ține viața privată cât mai departe de ochii curioșilor și rare sunt ocaziile în care se afișează cu cel pe care-l iubește.

Rita Ora

Rita Ora, pozată de paparazzi în costum de baie, pe plaja din Rio de Janeiro. Cum arată solista când nu știe că e fotografiată

Invitată să cânte în Rio de Janeiro, Rita Ora a profitat de orele libere pentru a se distra pe plajă alături de prietenii ei. Artista britanică a îmbrăcat un costum de baie albastru, din două piese, care i-a scos în evidență corpul lucrat intens la sala de sport. Fotografii nu au scăpat-o din ochi și au pozat-o din toate unghiurile.

Shakira

Shakira se concentrează pe carieră după despărțirea de Gerard Pique. Artista, fabuloasă într-o ținută colorată la filmările unui clip

Au trecut câteva luni de zile de când Shakira și Gerard Pique au anunțat că au decis să se despartă, iar artista continuă să-și vadă de viață și să se împartă între carieră și copii.

Megan Fox

Megan Fox și Machine Gun Kelly, ședință foto inedită. Actrița, răvășitoare într-o ținută sumară, cu un decolteu imposibil de ignorat

Megan Fox, celebra actriță în vârstă de 36 de ani, nu-și dezamăgește fanii când vine vorba de apariții care mai de care mai controversate, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale.

Loredana Groza și fiica ei, Elena/ Foto: Instagram

Fiica Loredanei Groza seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei: „Zici că sunteți surori”

Fiica Loredanei Groza seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei. Artista a postat de curând o fotografie împreună cu Elena, iar fanii au fost uimiți de asemănarea dintre cele două, susținând că acestea par mai mult surori decât mamă și fiică. 

britney spears si baietii ei

Britney Spears, devastată că nu mai are o relație bună cu fiii ei adolescenți: "O parte din mine a murit"

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în cea mai îndrăzneață ținută. Fanii au fost uimiți: „Curajoasă postare”

Lidia Buble a renunțat la inhibiții și și-a surprins fanii cu o postare plină de senzualitate. Artista a realizat o ședință foto în lenjerie intimă și a făcut publice imaginile pe contul său de Instagram, urmăritorii fiind uimiți de apariția cântăreței, mai ales că aceasta nu a mai realizat asemenea pictoriale. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!