Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM FELIX JAEHN - CALL IT LOVE

Știri

BULETIN DAT DRACEA copy 4

Caut soție înaintea părinților mei - BULETIN DAT "Drăcea" I „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Sunt sau nu sunt stiri... noi nu punem intrebarea! Drăcea are buletin de stiri, noi avem de ras! La What the fun, cu Drăcea, Ralu si Bogdan! In fiecare dimineata, de la 7 la 10, la ProFM!

PE ORASUL MEU SI PE MUZICA MEA

MEDIAȘ vs. PITEȘTI - Pe orașul meu și pe muzica mea! „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

La WHAT THE FUN e loc pentru toata lumea mândră de locurile natale. Îi invitâm pe ascultatori să se laude cu ce au ei mai bun și mai frumos în oraș și să se dueleze la PROFM cu un alt ascultător, pentru ca în final să aplaudăm un singur oraș al săptămânii și să descoperim ce muzică tare a mai izvorât de acolo.

andra

Andra, apariție de divă la un eveniment caritabil, într-o rochie roșie. Cătălin Măruță, cel mai mândru soț

Andra a bifat o apariție superbă la un eveniment ce a avut un substrat caritabil, în cadrul căruia s-au strâns o mulțime de vedete și bani care să le ajute pe femeile aflate în situații vulnerabile să-și facă mamografii. Aceasta a urcat pe scenă la Palatul CEC într-o rochie de divă.

horia brenciu

Horia Brenciu, poză de revistă alături de toată familia. Soția și cei patru copii, cea mai mare comoară a artistului

Horia Brenciu, unul dintre cei mai plini de energie și apreciați artiști de la noi, se poate lăuda nu numai cu faptul că umple Sala Palatului la toate spectacolele lui, dar, mai ales, cu o familie de revistă. Cântărețul de 50 de ani este căsătorit din 2014 cu Alice Dumitrescu, alături de care și-a construit o familie superbă.

beyoncemain

Beyonce, fabuloasă într-o rochie super scurtă, cu un decolteu imposibil de ignorat. Artista arată perfect la 41 de ani

Beyonce, artista în vârstă de 41 de ani, a întors privirile zilele trecute la o petrecere organizată de Tiffany & Co la Palais de Tokyo din Paris, întrucât a ales să poarte o rochie super scurtă, ce i-a pus în valoare picioarele tonifiate.

Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram

Iuliana Beregoi, fotografie de zeci de mii aprecieri pe Instagram. Puștoaica a apărut în costum de baie în Miami

Iuliana Beregoi are doar 18 ani, însă a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare. Cântăreața din Republica Moldova are peste 1,3 milioane de fani pe contul de Instagram, iar postările sale strâng zeci de mii de aprecieri. 

raluka

Raluka, în a treia vacanță exotică de anul acesta. A pozat senzual, în costum de baie, întinsă pe nisipul fin: "Zeiță frumoasă"

Raluka a devenit pasionată de vacanțele departe de casă. Nu o sperie nici zborul lung cu avionul și nici diferența de fus orar, așa că atunci când are ocazia, pornește la drum. Așa se face că zilele acestea s-a trezit direct pe o plajă cu nisip fin.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!