Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

Știri

Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr. are o nouă iubită după divorțul de Charisse Verhaert. Tânăra l-a cucerit total: „Mi-am găsit sufletul pereche!”

Julio Iglesias Jr. iubește din nou. La aproape doi ani de la divorțul de Charisse Verhaert, acesta a anunțat că are o nouă iubită. Este vorba despre modelul Vivi Di Domenico, cu care iese împreună de cinci luni, scriu jurnaliștii de la Hola.

britney spears

Britney Spears, dezvăluire teribilă despre mama ei: „M-a pălmuit atât de tare încât nu voi uita niciodată!” Ce a scos-o din minți

Britney Spears a făcut noi declarații controversate pe rețelele sociale. Mai exact, într-un mesaj postat pe Instagram, pe care mai apoi l-a șters, artista a susținut că mama ei a pălmuit-o după ce s-a întors de la o petrecere prea târziu.

ye (2)

Conturile de Instagram şi Twitter ale lui Kanye West, restricţionate după postări considerate antisemite

Instagram şi Twitter au restricţionat conturile rapperului american Kanye West, numit acum ''Ye'', după ce acesta a postat conţinut denunţat ca fiind antisemit, relatează AFP, potrivit Agerpres.

BULETIN DAT DRACEA 10 oct

BULETIN DAT "Drăcea" I „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Sunt sau nu sunt stiri... noi nu punem intrebarea! Drăcea are buletin de stiri, noi avem de ras! La What the fun, cu Drăcea, Ralu si Bogdan! In fiecare dimineata, de la 7 la 10, la PROFM!

rita ora

Rita Ora bifează încă o apariție plină de senzualitate. Artista a atras toate privirile la Cupa Mondială de Rugby Feminin

Rita Ora știe cum să se facă remarcată la un eveniment, iar artista profită de atuurile sale pentru a fi în centrul atenției, purtând cele mai senzuale ținute din garderoba sa. Recent, cântăreața a strălucit la Cupa Mondială de Rugby Feminin, etalându-și cu mândrie formele voluptoase. 

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble, comparată cu Marilyn Monroe pe rețelele de socializare. Artista și-a uimit fanii cu noile sale fotografii

Lidia Buble și-a uimit total fanii cu ultimele sale fotografii, aceștia comparând-o cu celebra actriță Marilyn Monroe. În imaginile postate de cântăreață pe contul său de Instagram, aceasta apare într-un costum de baie îndrăzneț, la plajă, de pe vremea când părul ei era vopsit blond. 

DIGI_ (1)

Grupul DIGI, contribuție de 724 milioane de lei la bugetul de stat, în primele nouă luni ale anului

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!