Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

Știri

Anca Țurcașiu

Cum se menține în formă Anca Țurcașiu, la 52 de ani. Artista le-a spus fanilor secretul siluetei de invidiat

Anca Țurcașiu este una dintre artistele invidiate pentru silueta perfectă, ca trasă prin inel. Actrița și cântăreața, în vârstă de 52 de ani, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar acum, aceasta le-a explicat și fanilor care este secretul care o ajută să aibă un corp sănătos și energie pe tot parcursul zilei. 

theo rose si anghel damian

Theo Rose, cuvinte de laudă la adresa lui Anghel Damian, cel cu care se iubește de câteva luni: "Am foarte multe de învățat de la el"

În urmă cu două luni, fanii lui Theo Rose au fost surprinși să afle că preferata lor s-a despărțit de Alex, tânărul cu care se iubea de cinci ani, și că era deja implicată într-o nouă relație, de data aceasta cu actorul și scenaristul Anghel Damian. La momentul respectiv, cântăreața a recunoscut despărțirea și idila înfiripată la scurt timp, a lămurit că nu a fost vorba de înșelat din partea nimănui, însă nu a făcut mai multe dezvăluiri. Acum, Theo a făcut noi declarații despre povestea pe care o trăiește alături de Anghel.

Ruby

Ruby, imagini de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat într-o ținută foarte elegantă

Ruby este cunoscută pentru stilul său vestimentar foarte îndrăzneț, însă i se potrivesc de minune și hainele mult mai elegante, pe care aceasta le îmbracă fără pic de efort. Artista, în vârstă de 33 de ani, și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu un videoclip în care defilează într-o ținută extrem de elegantă. 

SUPERSTAR WARS 6 OCT

IONUȚ RUSU vs. ANDREI CIOBANU la PROFM! SuperStar Wars - „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Dueluri muzicale intre celebritati, unde ascultatorii vor putea vota live piesa lor favorita. O sa iasa scântei, ba nu artificii!

BULETIN DAT DRACEA 6 OCT

Știați de noile funcții INSTAGRAM?- BULETIN DAT "Drăcea" I „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Sunt sau nu sunt stiri... noi nu punem intrebarea! Drăcea are buletin de stiri, noi avem de ras! La What the fun, cu Drăcea, Ralu si Bogdan! In fiecare dimineata, de la 7 la 10, la ProFM!

MINUTUL PARELOLOGULUI 5 OCT

Despre autostrăzi și tiruri la MINUTUL PĂRELOLOGULUI I „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Avem un subiect si toti avem pareri! Vrem sa o auzim pe a TA! Minutul Părelologului la matinalul PROFM, What The Fun cu Dracea, Ralu si Bogdan!

BULETIN DAT DRACEA 5 OCT

Ce își dorește Generația Z? - BULETIN DAT "Drăcea" I „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Sunt sau nu sunt stiri... noi nu punem intrebarea! Drăcea are buletin de stiri, noi avem de ras! La What the fun, cu Drăcea, Ralu si Bogdan! In fiecare dimineata, de la 7 la 10, la ProFM!

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!