Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan OFENBACH - OVERDRIVE

Fresh Music

themmotans

The Motans revine cu o nouă piesă aniversară – „Copiii Care Au Visat Greșit”

The Motans continuă tradiția și lansează o nouă piesă de ziua sa. Cu un mesaj pe cât de sensibil, pe atât de puternic, artistul oferă fanilor în dar piesa „Copiii care au visat greșit".

killa

Killa Fonic redă povestea Voila într-un videoclip special alături de Bruja!

La două luni de la lansarea „Voila" feat Bruja, Killa Fonic revine cu un material video surprinzător, care susține și continuă povestea de dragoste din piesă. Elementele vizuale transpun în imagini legătura dintre cei doi protagoniști, care joaca rolul unui cuplu.

antonia

Avalan și Antonia prezintă "Take Me Somewhere", imnul oficial SAGA Festival

După ce în urmă cu puțin timp a lansat single-ul "I Think I Love Him", ANTONIA revine cu "Take Me Somewhere", o colaborare cu DJ-ul olandez Avalan. Piesa este imnul festivalului SAGA, care va avea prima ediție între 10-12 septembrie, în Parcul Izvor din București.

ami

AMI revine cu o nouă lansare – „O Fată Obișnuită”

După succesul avut cu single-ul „Enigma" în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – „O Fată Obișnuită". Piesa va fi inclusă pe următorul său album, „ENIGMA".

Story V1

Muzică și pictură în noul său proiect: Andrew Dum – Por El Amor feat. Pedro Huerta

O piesă cu un subiect sensibil și o îmbinare de arte – așa ar putea fi rezumată Por El Amor în doar câteva cuvinte.

balanandreea

Andreea Bălan lansează „Ne îndrăgostim"

După ce a cucerit publicul cu „Iubește-mă, nu", Andreea Bălan lansează „Ne îndrăgostim". Cu un ritm ce te prinde de la primele acorduri, „Ne îndrăgostim" este despre vara fără regrete și trăită așa cum trebuie. „N-asculta de lumea rea, ascultă-ți inima" sunt versurile prin care Andreea îndeamnă oamenii să fie ei înșiși, reali, fără griji sau măști puse și să se bucure de fiecare moment fix așa cum simt ei.  

owpn

OWPN Camp – Prima tabără gratuită pentru dezvoltare emoţională şi muzică electronică din Europa, are loc în iulie în judeţul Mureş

OWPN Camp înseamnă workshop-uri cu cei mai mari artiști din zona de muzică electronică, mentori pregătiți pe diverse subiecte de interes pentru participanți și experiențe menite să dezvolte viitorii artiști atât creativ cât și emoțional. OWPN Camp este un proiect menit să schimbe mentalități și preconcepții.

Ultimele știri

dana nalbaru si dragos bucur

Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The American couple Kourtney Kardashian and Travis Barker accompanied by Travis' daughter Alabama enjoy the sights of Portofino during a boat ride ahead of their big wedding day!

Fiica lui Travis Barker, imagini care stârnesc noi controverse după ce anterior a susținut că este „frumoasă natural”, nu operată

Rita Ora

Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat

madalina ghenea (4)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!