Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SMILEY - CULOAREA TA

Fresh Music

ROXEN

Roxen surprinde cu o colaborare alături de NANE pentru "Strada ta"

Roxen a pregătit pentru susținătorii ei o super colaborare alături de NANE. "Strada ta" este o surpriză pentru grupurile de fani ale ambilor artiști și cu siguranță va sta pe buzele tuturor pentru o multă vreme. Piesa vorbește despre o iubire neîmpărtășită a doi oameni ce ar fi avut lucruri să-și spună, dar s-au sincronizat greșit.

iuliana beregoi

Iuliana Beregoi lansează noul single al Generației Z – Gucci și Prada

Iuliana Beregoi revine cu un nou single în atenția Generației Z – "Gucci și Prada". Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de titlul, piesa fiind despre a ne regăsi pe noi înșine, punând deoparte lucrurile materiale. Iuliana prezintă un mesaj puternic colegilor ei de generație care se pot simți compleșiți de lucrurile pe care le au sau nu.

delianou

Delia lansează "Între noi", o baladă de dragoste cu mesaj de suflet compusă integral de artistă

Delia lansează "Între noi", o baladă de dragoste cu mesaj de suflet compusă integral de artistă

maxresdefault

Connect-R și SHIFT s-au întors din competiție, dar pleacă departe cu un nou hit

Dupa experiența ASIA EXPRESS, Connect-R și Shift s-au întors direct în studio. Nu au lăsat să treacă așa ușor amintirile nebune din această cursă, așa că le-au făcut memorabile cu un nou cântec: Plec departe. 

smiley

În noua sa piesă, în vremuri de derivă, Smiley se întreabă „Până când"

Smiley lansează „Până când", o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versurile ei derivele, fricile și apăsările perioadei pe care o traversează acum omenirea. „Este, în aceste timpuri, un preaplin de emoții pe care fiecare dintre noi îl manifestă cum simte, cum poate, cum știe.

verde

Anastasia și NOSFE lansează „Verde"

Anastasia și NOSFE colaborează pentru prima oară și lansează „Verde", un single sensibil despre lupta pe care doi îndrăgostiți o poartă pentru iubire și fericire. Produsă de către Mario Morreti, „Verde" este despre doi oameni vulnerabili în fața iubirii, care sunt supuși încercărilor și obstacolelor pentru a reuși.

ami

AMI lansează ”Fluturi”, o piesă despre “aici și acum”

A cucerit topurile de specialitate cu "Enigma", alături de Tata Vlad, iar acum, AMI revine cu un nou single, parte din cel mai recent album lansat - „Enigma", care va ajunge cu ușurință în preferințele ascultătorilor. "Fluturi" este o piesă sensibilă, prin intermediul căreia artista dorește să sublinieze importanța prezentului, dar și frumusețea vieții în starea ei pură.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!