Bucuresti | 102,8FM Tyla - WATER (NEW PW)

Fresh Music

SMILEY

În al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață", Smiley se lasă „Purtat de vânt" și ajunge la Gina Pistol

Smiley se lasă „Purtat de vânt" în al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață" în care apare în premieră și Gina Pistol. După ce primele două episoade ale serialului, „Locul sfințește omul" și „Nu mai există dup-aia", au spus povestea copilăriei fericite și a adolescenței tumultuoase a trei buni prieteni, „Purtat de vânt" aduce în prim plan lupta personajului principal de a păstra bucuria, simplitatea și esența vieții, dincolo de drumul succesului și al visului împlinit.

smileyAA

Smiley lansează „Nu mai există dup-aia", al doilea episod din serialul său muzical, o piesă de party perfectă pentru Revelion

Smiley lansează „Nu mai există dup-aia", al doilea scurt-metraj din serialul muzical „Mai mult de-o viață", în care cei trei prieteni din copilărie, personajele principale ale poveștii în cinci episoade, trăiesc acum gustul iubirii adolescentine care-i poartă intens și dramatic între extaz și agonie.

feli

Feli știe și cântă că „Moș Crăciun ești și tu"

La început de iarnă, Feli pregătește sufletul oamenilor pentru cea mai frumoasă și generoasă perioadă din an și lansează „Moș Crăciun ești și tu", povestea muzicală a lui Moș Crăciun care se ascunde de fapt în sufletul fiecărui om. 

dincolo de marte

Randi x Roxen ajung "Dincolo de Marte" cu noul lor single

Randi și Roxen au lansat ”Dincolo de Marte”, prima lor piesă în colaborare. Acompaniată de un videoclip regizat de Ionuț Trandafir, noul single este o frumoasă baladă scrisă din perspectiva a doi îndrăgostiți, ce-și trăiesc povestea de iubire într-o continuă stare de plutire.

LIDIA BUBLE

Lidia Buble lansează „Extrapolăm"

Lidia Buble încheie anul cu una dintre cele mai așteptate piese ale momentului: „Extrapolăm", o baladă sensibilă ce completează tabloul de toamnă cu sound-ul său melancolic. Pentru că lipsa persoanei iubite oprește timpul în loc, Lidia cântă despre o poveste de dragoste la care mulți dintre noi visăm. 

SHIFT

SHIFT lansează “ENIGMA MEA” și ne pune imaginația la încercare

L-am văzut la Asia Express toamna aceasta, trăind experiența vieții sale împreună cu bunul său prieten, Connect-R. SHIFT este unul dintre artiștii consacrați din România, însă până de curând fanii nu îl cunoșteau prea bine pe omul din spatele artistului.

AMI

AMI revine către inimile noastre cu un nou cântec – "Dulce Simfonie"

Sensibilitatea vocii și carisma lui AMI revin cu o nouă melodie, o „Dulce Simfonie", la scurt timp după "Fluturi", pe care o iubim încă din Octombrie. "Dulce Simfonie" este încă o piesă de pe albumul ENIGMA, alături de cele trei piese lansate deja: "Enigma" cu Tata Vlad, "Fluturi" și "O fată obișnuită".

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!