Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ZERB - MWAKI

Fresh Music

florian rus & JO

Florian Rus lansează o baladă de dragoste alături de JO – "Dacă m-ai iubit cândva"

Florian Rus revine cu un nou cântec de dragoste și cu o nouă colaborare împreuna cu JO. "Dacă m-ai iubit cândva" este o baladă cântată de doi artiști cunoscuți pentru sensibilitatea cu care abordează piesele pe care le publică. Melodia este însoțită și de un videoclip puternic, intim și romantic.

PROJECT

Fly Project lansează EN VOGUE, piesa pe care artistul și-a făcut-o cadou

Știm că Fly Project este EN VOGUE, pentru că fiecare hit a făcut senzație atât în țară, cât și în afara ei, ajungând atât de repede pe locul 1 în topuri și pe primul loc în alegerea oamenilor. Astăzi, Fly Project lansează pe canalul oficial de YouTube al artistului, cea mai nouă piesă, EN VOGUE. Tonurile incitante, acordurile plăcute și accentele sexy franțuzești, fac din această piesă dependența momentului, intrând în mintea celui care ascultă chiar de la primul play.

themotans

The Motans lansează „La nesfârșit" – o poveste pe care doar ochii o cunosc

The Motans revine cu un nou single pe care, după cum spune și numele lui, o să fim tentați să îl ascultăm la nesfârșit. Ritmurile hipnotice alături de versurile pline de emoție ne transpun în povestea artistului, o poveste unde timpul se oprește în loc în momentul în care privim ochii acelei persoane speciale. O galaxie de vise, zeci de povești și mii de stări pe care doar acei ochi le pot trezi în tine. 

NANE

NANE lansează noul single "BBYMM"

NANE își promovează viitorul album "Cordial" cu primul single "BBYMM". Albumul are la bază ritmurile R&B, fiind o abordare nouă a artistului. Piesa este despre cum este dragostea înțeleasă în cartiere, o iubire reală, fizică și plină de pasiune. Atmosfera melodiei îți aduce aminte de o vară târzie sau relaxare cu care ne întâmpină toamna mereu.

up

INNA lansează single-ul super catchy „Up" cu lyric video

INNA revine cu un single catchy și care va da dependență care se numește „Up", compus de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA și Alex Cotoi, versuri de Minelli și produs de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

ANDREEABALAN

Andreea Bălan lansează „Soare după nori", single ce poartă numele celui mai nou album al artistei

„Soare după nori" este noul single pe care Andreea Bălan îl lansează, ce poartă și numele celui mai recent album al artistei, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare. Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Soare după nori" este o piesă sensibilă cu un mesaj puternic, despre a învăța din nou să zbori și să treci peste zile care dor.

ELENI

Eneli revine către inimile noastre cu videoclipul piesei LOVER

Eneli lansează o nouă piesă numai bună de adăugat în playlisturile noastre de toate zilele. "Lover" este o aventură misterioasă, de la un capăt la altul, despre o iubire interzisă care are însă, un final deschis. Astfel de finaluri ne invită practic să deslușim misterele poveștilor cu propria noastră imaginație. Melodia este piperată cu influențe orientale, care sigur te vor face să o asculți non-stop.

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!