Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KYGO - WHATEVER

Fresh Music

2.15.3_2.15.3

Spike revine cu o nouă piesă de pus pe repeat, „Zeu”

Spike revine cu un nou single numai bun de pus pe repeat, „Zeu”, o piesă hip-hop, o satiră a societății actuale, în stilul care l-a consacrat pe artist.

irina

Irina Rimes lansează alături de Grasu XXL piesa – "Pentru totdeauna"

La o lună distanță de la lansarea colaborării alături de Jah Khalib, Irina Rimes lansează varianta în limba română a piesei "Navsegda", cu Grasu XXL. "Pentru totdeauna" este o piesa cu un mesaj puternic în care iubirea devine doar o amintire a unui trecut frumos, unde versurile te vor purta prin toate stările sincere pe care artiștii le-au trăit în poveștile lor.

nuca

Nicoleta Nucă lansează „Spune-mi", un single sensibil cu un mesaj emoționant

De multe ori simțim că orice am face şi oricât de mult am încerca să fim împliniți, nu răzbatem în faţa numeroaselor provocări.

emaa

EMAA revine cu un nou single – Sufletu' Imun

După ultima sa colaborare de succes alături de Carla's Dreams pentru piesa "N-aud", EMAA revine cu un nou single – "Sufletu' Imun", o piesă personală, unde versurile te vor purta departe de agitația zilelor, de gândurile apăsătoare, lăsând în urmă lor doar stările de bine. "Sufletu Imun" reprezintă, în sine, o stare pe care EMAA dorește să o trezească în fiecare ascultător.

stefania

Ștefania lansează ceva... „DIRTY”

Este un sound nou față de ce am lansat până acum, un sound în care m-am regăsit în totalitate. Sper să ajungă și la public toată energia bună pe care am pus-o în această piesă. Am încercat ceva inedit, de la piesă până la videoclip, care by the way este făcut în totalitate de Ștefan în New York, de la filmarea propriu-zisă până la montaj și colorizare. Sunt tare mândră de rezultat”, a declarat artista.

themotans

The Motans lansează single-ul "A mea"

După o lungă perioada de timp în care am putut doar  să sperăm la experiența unui festival, la vibe-ul nopților lungi și pline de muzică, anul acesta am putut să retrăim acele momente. Noul single The Motans - "A mea" este pregătit să păstreze toate aceste experiențe în versuri, motiv pentru care videoclipul a fost filmat în inima celui mai iubit festival al momentului, în locul unde s-au născut cele mai spontane povești de dragoste.

airyenvay

Airyen Vay a lansat piesa "Put Your Money Where Your Mouth Is"

Cântăreața pop Aiyren Vey revine în atenția fanilor săi cu o nouă lansare specială. la fel cum sunt toate melodiile pe care le compune. Este vorba de "Put your money where your mouth is" o piesă R&B, dancehall, raggae- pop.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!