Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

Fresh Music

popa

AMNA colaborează din nou cu Dorian pentru o piesă fresh, cu iz de vară: „Pare rău, pare bine"

Nu este un secret faptul că AMNA și Dorian fac o echipă foarte bună când vine vorba de feat-uri, așa că cei doi artiști colaborează din nou și lansează cel de-al patrulea single împreună: „Pare rău, pare bine". Compusă de către Robert Toma alături de Alex Parker, AMNA și Marius Dia, „Pare rău, pare bine" este o piesă ce te va cuceri încă de la primele acorduri, iar clipul regizat de către Silviu Mîndroc transpune prin imagini pline de culoare povestea muzicală.

5gang

5GANG și Dorian Popa, cele mai vizualizate vedete din online își unesc forțele pe piesa – „PORSCHE"

Cu sute de milioane de vizualiari, 5GANG lansează o nouă piesă gata să ia cu asalt topurile romanești, de data aceasta alături de Dorian Popa.

nosfe

ADDA colaborează cu NOSFE și lansează „Lasă-mă să mor"

ADDA colaborează pentru prima dată cu NOSFE și lansează „Lasă-mă să mor", un single despre iubire și durere, totul pe acorduri de vioară și țambal. Când iubirea pleacă din viața ta, în urmă rămâne un gol imens ce foarte greu poate fi umplut cu fericire. „Cântă-mi lăutare, dar nu-mi cânta de dor/ Zi-mi de fericire sau lasă-mă să mor" sunt versurile prin care ADDA transpune o poveste sensibilă, în care emoțiile și muzica împart același glas.

florida

Flo Rida, în colaborare cu Timmy Trumpet și INNA lansează "Summer's Not Ready" – noul imn al zilelor de vară

Flo Rida, unul dintre cei mai iubiți artiști americani, lansează o super piesă, plină de good vibes, în colaborare cu Timmy Trumpet, un DJ australian cunoscut pentru piesele lui progressive house și INNA, una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste din România.

iWnoX7Pg

Cătălin Bordea, lansează o piesă de dragoste in viziunea unui comediant, în colaborare cu Jean Gavril

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, lansează prima sa piesă. Este un cântec despre dragostea pentru soție, pentru vin, și pentru tot ce înseamnă viață în colaborare cu Jean Gavril – Nebun după tine.

a

Alexandra Ungureanu lansează „Vreau să te uit"

Alexandra Ungureanu lansează „Vreau să te uit", un single despre iubire, înțelegere și mai ales puterea de a merge mai departe.

akcent

Akcent, în colaborare cu Olivia Addams, lansează "Heart attack"

Piesa "Heart Attack" reprezintă o colaborare unică între Akcent, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate proiecte muzicale din România, și Olivia Addams, superstarul momentului care a reușit să fie no. 1 în Shazam Polonia.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!