Bucuresti | 102,8FM MAHMUT ORHAN - FLY ABOVE

Fresh Music

PUES

"Pues" este noul hit semnat de celebrii artiști R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul

R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul își unesc forțele pentru noul lor single, Pues, o colaborare de succes și un mix fresh de muzică dance și latin pop, care are toate elementele unui imn de vară pentru fanii ambelor stiluri muzicale.

smiley

Smiley lansează „Noi doi și noaptea", o piesă fierbinte cu adrenalină în fiecare acord

 Smiley a făcut o cursă nebună prin Bucureștiul pustiu pe timp de noapte, viteză maximă, scârțâit de roți, urmăriri periculoase, adrenalină și nenumărați cai putere, iar aventura a culminat cu o explozie de proporții între mașina sălbatică a artistului si mașina de Poliție.

alinaeremia

Alina Eremia lansează single-ul Dependența mea

Una dintre cele mai de succes artiste din România și un model pentru mulți tineri, Alina Eremia, lansează un nou single, Dependența mea.

mandinga

Mandinga lansează „No tengo dinero"

După ce a colaborat cu NOSFE pentru remake-ul hit-ului „Macho Man", Mandinga sfidează vremea rece și lansează „No tengo dinero"

olivia

Olivia Addams revine cu un nou single, Stranger, și o nouă poveste puternică, inspirată din relațiile sale

După succesul înregistrat cu piesa Are we there, care a ocupat locul al doilea în topurile radio din Polonia, Olivia Addams revine cu o nouă poveste puternică. Artista prezintă noul ei single, Stranger, inspirat din relațiile sale trecute și din neputința de a renunța la ceva ce s-a sfârșit.

feli

A zecea și ultima felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste:  Feli lansează „Puiule, puiuțule"

A zecea și ultima felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste: Feli lansează „Puiule, puiuțule", o replică muzicală la bullying-ul din trecut.

balana

Andreea Bălan lansează „Iubește-mă, nu"

„«Iubește-mă, nu» este o piesă foarte dragă mie și un imbold pentru toți cei care nu au încredere suficientă în ei sau curaj să meargă mai departe.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!