Bucuresti | 102,8FM FELI - FLORI DE ARGINT

La doar o săptămână după ”Cool Me Down”, INNA revine cu piesa ”Oh My God”

inna

INNA are o perioadă super activă din punct de vedere muzical! După ce săptămâna trecută artista a prezentat fanilor "Cool Me Down" în colaborare cu Gromee, revine cu o nouă piesă care se numește "Oh My God", lansată cu lyric video.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Compusă de INNA, Hannes Roovers, Isac Hördegård, Moa Pettersson Hammar, Gavin Jones și produsă de REALM, "Oh My God" are un sound puternic slaphouse, diferit față de piesele lansate perioada aceasta de către artistă.

Lyric video-ul pentru "Oh My God" a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), producție video Loops Production, editat de Alex Chițu, motion graphics de Loyal Trip Cartel. Echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling (ținute).

"Anul trecut pe vremea aceasta, eram în studioul meu de acasă și lucram la multe piese. Aceasta este una dintre cele pe care nu apucasem să o lansez. Enjoy!", a spus INNA.

Beat-uri dinamice și o piesă cu multă energie care sună perfect pentru vara care se apropie ,"Cool Me Down" este cea mai fresh colaborare dintre Gromee, DJ și producător de top din Polonia și INNA.

De asemenea, "Flashbacks", cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume, cu rezultate extraordinare.

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 13 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 6 săptămâni, pe locul 1 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 19 pe radio în Turcia, pe locul 25 in Ucraina pe radio, pe locul 25 pe radio în Bulgaria.

Top citite
01 inna
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord
02 inna
Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”
03 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
04 inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă
05 Inna / Foto: Instagram
Inna și-a pus pe jar fanii cu noile imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat artista în Thailanda
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Instagram
Inna, siluetă fără cusur. Artista și-a etalat cu mândrie trupul tonifiat într-un costum de baie îndrăzneț

Cu o carieră muzicală impresionantă și o prezență carismatică pe scenă, Inna demonstrează că este la fel de în formă și în afara reflectoarelor. Recent, artista și-a surprins fanii de pe contul ei de Instagram cu o serie de fotografii incendiare din timpul unei vacanțe exotice.

inna
Inna, pozată de iubit în ipostaze pline de senzualitate, într-o cameră de hotel. Artista a pus pe ea o rochie scurtă și mulată

Inna le-a urat un An Nou fericit fanilor ei prin intermediul unor instantanee în care senzualitatea a fost cuvântul de ordine. Populara artistă s-a lăsat pozată de iubitul ei, rapperul Deliric, într-o cameră de hotel.

inna
E aproape mijlocul lui decembrie, dar Inna nu ține cont de iarnă. Artista, într-o rochie mini și costum de baie

Deși ne aflăm aproape la mijlocul lunii decembrie și ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, Inna se bucură de căldură în Dubai. Artista se află în vacanță în Emiratele Arabe Unite, relaxându-se la piscină și purtând haine pe care noi de mult le-am ascuns în șifonier. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit