Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT PHARRELL WILLIAMS - 2014 - HAPPY

Fresh Music

ruby

„Te Sun Yo": RUBY vine cu o surpriză muzicală fresh

Luna iunie este plină de surprize, iar una este pregătită chiar de RUBY, care lansează prima piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo". Cu un concept fresh, beat-uri și versuri catchy, „Te Sun Yo" este un single care îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare. Povestea continuă cu un clip bold, desprins parcă din filmele cu gangsteri, ce te captează de la primele imagini.

cover mammy

Andrew Dum și Temishan lansează "Mammy Blue"

Colaborare inedită între Andrew Dum și Temishan. Piesa "Mammy Blue" pune în centrul atenției iubirea necondiționată. Este o piesă care te face să apreciezi tot ce ai până nu e prea târziu.

randi

Sickotoy lansează alături de Randi piesa – "Dancin' To Forget"

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria muzicală românească și-a unit forțele cu un alt artist și producător muzical proeminent, Randi, iar împreună lansează piesa "Dancin' To Forget". Beat-urile pregnante ale lui Sickotoy, amprentă deja cunoscută în peisajul muzical din România, alături de vocea expresivă a lui Randi, creează combinația perfectă care să te facă să-ți dorești să asculți piesa pe repeat.

pax

PAX alături de The Motans lansează noul imn al verii – "Vara în care m-ai găsit"

Tuturor ne-au lipsit serile de vară cu prietenii, apusurile de soare și briza mării, motiv pentru care PAX, alături de The Motans, lansează piesa "Vara în care m-ai găsit", un imn al zilelor însorite de vară.

HAFmuTeQ

După patru piese no. 1, Andia revine cu o altă piesă de pus pe repeat, „Mi-e dor”

După succesul „Anotimpuri”, Andia revine cu un nou hit de pus pe repeat în această vară – „Mi-e dor”.

inna

INNA lansează mult-așteptatul videoclip al piesei "Maza"

"Maza" a fost filmat în Dubai și este unul dintre cele mai dinamice și sexy videoclipuri pe care artista le-a lansat de curând.

killa fonic

Killa Fonic lansează noul album "2089" – un fusion de muzică tehno si pop

Killa Fonic revine cu noul său album, "2089", un fusion de piese tehno și pop pe care artistul și-a lăsat amprenta, exact cum ne-a obișnuit. Pe acest album se răgăsesc douăsprezece piese unice, cu sound-uri atractive, compuse într-un camp de creație din luna octombrie unde a luat naștere și albumul "BeetleJuice".

Ultimele știri

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!