Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EMAA - IN ALTE VIETI

Fresh Music

roxen-inima-nu-fi-de-piatra-versuri-clip

Roxen lansează remake-ul celebrei piese „Inimă nu fi de piatră”

Roxen revine în atenția fanilor cu o nouă lansare, de data aceasta cu un remake al celebrului cântec „Inimă nu fi de piatră”, interpretat de către Corina Chiriac. Ideea a luat naștere odată cu videoclipul postat de Roxen pe platforma TikTok unde, în urma cover-ului făcut, a primit extrem de multe mesaje pentru a lansa o variantă întreagă a piesei.

antonia

ANTONIA prezintă ”I Think I Love Him”, o piesă care va da dependență de la primul play!

Antonia a revenit cu o nouă piesă care se numește "I Think I Love Him" și care te va trimite direct pe ringul de dans. Compusă de Iraida (Adelina Stîngă), Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, versuri de Adelina Stîngă și produsă de Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, "I Think I Love Him" este o piesă de dragoste cu un sound fresh, susținut de vocea recognoscibilă a Antoniei și interpretarea șoptită și sexy.

rita

Connect-R și Smiley, în plin ”război” pentru Rita

Connect-R și Smiley au intrat în conflict odată cu lansarea uneia dintre cele mai așteptate colaborări masculine din muzica românească. ”Rita” este piesa fierbinte a verii, dar și femeia care îi pune pe jar pe Smiley și Connect-R în noua producție muzicală plină de intrigă amoroasă și ritmuri de afro-swing, semnată de cei doi artiști.

carlaemaa

Carla’s Dreams și EMAA lansează prima piesă în colaborare: „N-aud”

Carla's Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, alături de tânăra și talentata EMAA, lansează primul proiect împreună – „N-aud". Pasiunea artiștilor pentru compus și pentru artă se reflectă în mesajul plin de emoție al piesei – iubirea și sentimentele trăite într-o poveste de dragoste nu sunt efemere.

amuly

Amuly lansează “Modestia”, prima piesă în colaborare cu Liviu Teodorescu

"Modestia" este o piesa despre importanta sinceritatii cu sinele atunci cand reusesti pe plan artistic. Cum o arata si finalul clipului, toata atentia pe care un artist o primeste cand atinge succesul este de carton, fragila, iar factorul important va ramane mereu modestia pe care o ai cu tine si cu publicul tau, ea fiind lucrul care te ancoreaza in realitate. 

mario fresh

Mario Fresh e "Bine de tot" și în cel mai nou clip al său! Artistul apare alături de iubita sa, Alexia Eram

În ton cu vara, chiar așa este noul single pe care Mario îl lansează! „Bine de tot" este cea mai recentă piesă a artistului, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și ritmuri fresh ce te provoacă să dansezi oriunde ai fi.

DJMIRA

DJ Project lansează piesa „Cheia Inimii Mele", în colaborare cu MIRA

La trei ani de la prima colaborare, DJ Project și MIRA revin cu un nou single – „Cheia Inimii Mele", o piesă cu un mesaj sensibil inspirat dintr-o poveste de dragoste din trecut, a cărei rană încă nu s-a vindecat.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!