Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ZWETTE - RUSH

Roxen, DMNDS si Strange Fruits, colaborare fresh pentru single-ul „Money Money"

roxenn

Roxen revine cu un nou single, in colaborare cu DMNDS si Strange Fruits. „Money Money" este o piesa vesela, despre iubire, distracție si, in special, despre cum, chiar daca banii nu aduc fericirea, poti sa ii folosesti sa cumperi lucruri care te fac fericit.

„Imi doresc ca oamenii sa se simta bine ascultandu-mi muzica, si poate sa atraga in viata lor ceea ce isi doresc. In ultima perioada am ajuns intr-o stare de fericire imensa pe care vreau sa o impart cu toata lumea. Pentru mine asta reprezinta Money Money: good vibes, happiness and the law of attraction" a spus Roxen.

Compusa de catre Gustav Nyström, Kristin Carpenter, Alex Ghinea si Marcus White si produsa de către Gustav Nyström și Rasmus Budny, piesa se bucura si de un videoclip colorat, pentru catre artista a lucrat cu Isabella Szanto, Roberto Stan si Loops Production. 


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Roxen a reusit sa capteze atentia publicului datorita timbrului sau unic. Lansari precum: „Ce-ti Canta Dragostea", „You Don't Love Me" feat. Sickotoy, „Parte Din Tine" feat. DJ Project și „Spune-mi" au intrat in toate topurile nationale de la radio si TV, ajungand unele dintre cele mai difuzate piese ale momentului. 

Proiectul DMNDS s-a bucurat de un succes enorm odata cu lansarea single-ului "Sexy Black", reusind sa aiba peste 25 de milioane de stream-uri pe Spotify datorita playlist-urilor importante in care piesa s-a regasit, cum ar fi New Music Friday, Motivation Mix, Dance Party sau Viral Charts. Succesul lor nu s-a oprit aici, motiv pentru care piesa "Seven Nation Army" a ajuns pe pozitia 6 în Top 200 Shazam Discovery France, evolutia in lumea muzicii dance fiind constanta si din ce in ce mai vizibila.

Strange Fruits este un proiect muzical cunoscut la nivel international, cu peste 3.5 miliarde de streamuri pe Spotify si milioane de vizualizari pe YouTube. Lansari precum: „Calabria" feat. Lujavo & Nito-Onna, „Seven Nation Army" feat. KOYSINA, „Blue (Da Ba Dee)" si „Sweet Dreams (Are Made Of This)"  sunt doar cateva dintre cele mai populare piese ale proiectului.
Top citite
01 DSC06512
Randi & Roxen ne-au dus "Dincolo de Marte", la Dimineața Blană
02 artw roxen ufo
Roxen revine cu o nouă piesă “UFO” – dedicată cluburilor din tot Universul
03 dincolo de marte
Randi x Roxen ajung "Dincolo de Marte" cu noul lor single
04 ROXEN
Roxen surprinde cu o colaborare alături de NANE pentru "Strada ta"
05 Roxen
Roxen, curajoasă la capitolele machiaj și ținută. Solista, copleșită de laudele fanilor: "Ești superbă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
roxen-inima-nu-fi-de-piatra-versuri-clip
Roxen lansează remake-ul celebrei piese „Inimă nu fi de piatră”

Roxen revine în atenția fanilor cu o nouă lansare, de data aceasta cu un remake al celebrului cântec „Inimă nu fi de piatră”, interpretat de către Corina Chiriac. Ideea a luat naștere odată cu videoclipul postat de Roxen pe platforma TikTok unde, în urma cover-ului făcut, a primit extrem de multe mesaje pentru a lansa o variantă întreagă a piesei.

Roxen
Diagnosticul grav primit de Roxen la 14 ani, sursa de inspirație pentru "Amnesia", piesa cu care ne reprezintă la Eurovision 2021

În 18 mai, Roxen urcă pe scena Eurovision 2021, de la Rotterdam, cu emoții, dar și cu multe speranțe pentru un rezultat bun în prima semifinală a concursului. Aceasta participă cu piesa "Amnesia", o melodie caree are o însemnătate deosebită pentru tânăra de 21 de ani.

ddd
ROXEN, la Dimineața Blană: Am început să plâng la repetițiile Eurovision, totul e copleșitor. De 2 ani aștept asta

Azi în Dimineața Blană am povestit cu ROXEN, chiar din Rotterdam, unde se află pentru ultimele pregătiri pentru finala Eurovision 2021.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la auzul veștii teribile
Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la auzul veștii teribile

Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la auzul veștii teribile

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
DIGI SPORT Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
DIGI FM Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”